alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

polotröja barn

 
[10]

Polotröjor för barn

Vad driver dig? Sportig design, lediga retrovibbar och ett stort utbud av mångsidiga outfits för barn ger inspiration till en ledig streetstil. Ikonisk design för vuxna – inspirerande för barns och ungdomars personliga utveckling. adidas utrustning för en ny och självsäker generation. Våra polotröjor har rätt stil för dig och dina krav, vilket innebär att du får möjlighet att förverkliga din egen potential. Med dessa polotröjor för barn kommer du att vara redo.

Sätt upp dina egna regler – polotröjor för barn från adidas

Polyester och återvunnen polyester är två av de material vi använder för att tillverka våra polotröjor. Vi förlitar oss på återvunna material eftersom vi vill hjälpa till att rädda våra hav. För vår egen skull och för framtida generationers skull. Genom att använda återvunna material genererar vi mindre avfall och sparar på resurserna.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med polotröjor från märken som Performance. Performance har skapats för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion.

Vi ser till att testa ny teknologi som AEROKNIT i tuffa förhållanden. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMACHILL, AEROREADY och CLIMALITE. RDY och Clima är våra populära kollektioner med polotröjor. Vi erbjuder polotröjor i vitt, blått, svart och många andra färger.

Människor med nyskapande idéer som transformerar världen – adidas-produkter för barn. Barn gillar att röra på kroppen och att få lära sig spelets regler. adidas kollektion för barn har designats för självförtroende och komfort. Visa din alldeles unika stil med polotröjor för barn från adidas.