alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Barnglasögon

 
[4]

Barnglasögon gör det lättare att se

Att inte kunna se vad som händer runtomkring kan vara tufft, speciellt om den dåliga synen ger huvudvärk, suddig syn och svårigheter att koncentrera sig. Vi har tillverkat glasögon för barn från 6 år och upp till deras tonårstid för att underlätta vardagen. Bågarna kommer bland annat i rostfritt stål och tuff plast så bågarna kan hålla under en längre tid. Självklart kan ditt barn välja mellan häftiga färger och mönster som passar hens unika stil. Dessutom har vi solglasögon med eller utan styrka och simglasögon som gör det möjligt för ditt barn att se under vattnet. Våra simglasögon kommer i flera olika färger och modeller och är anpassade för att ge ett brett synfält så ditt barn kan se allt från vad som händer på banan, coachen, varvklockan och hur lång tid det är till nästa rast. Låt ditt barn visa vad hen verkligen går för i bassängen!

Barnglasögon för simälskaren

Om det är något de flesta barn älskar så är det att bada och plaska i vattnet, ditt barn kan kanske simma och tävlar redan mot andra i bassängen. Med ett par ordentliga barnglasögon för simning blir det mycket enklare för ditt barn att se vad som sker runtomkring tack vare 180 graders synfält. Simglasögonen är injektionsgjutna i 100 % polykarbonat. För att barnglasögon anpassade för simning ska passa ditt barn kommer de med justerbar dubbelrem och näsdel som gör de bekväma att bära. Simglasögonen sitter som gjutna runt ögonen och hjälper till att minska vattenmotståndet vid varje simtag. Dessutom är de imskyddsbehandlade så ditt barn bokstavligt talat kan andas lugnt när hen simmar. Matcha gärna barnglasögon för simning tillsammans med någon av våra sportiga badkläder för pojkar eller flickor och ett par sköna badtofflor och en handduk att torka sig på mellan varven.