alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

simtillbehör barn

 
[3]
Pris
119 kr - 189 kr
119189
Barn Simning Grå Persistar 180 unmirrored junior SimglasögonBarn Simning Grå Persistar 180 unmirrored junior Simglasögon

Persistar 180 unmirrored junior Simglasögon

Barn Simning

Simtillbehörar för barn

Med accessoarer från adidas står du på stadig mark utan att behöva tänka på stil eller funktion. Barn och ungdomar har självförtroende och utvecklar sin egen stil. Med adidas kan de nå sin unika potential med en gång. Med simtillbehörar för barn kommer du att vara rätt utrustad.

Märket med de tre ränderna – simtillbehörar för barn från adidas

Simtillbehör har tillverkats av återvunnen nylon.

Med våra märken står du i centrum

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med simtillbehörar från märken som Performance. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Simtillbehörar är tillgängliga i grått, blått och rosa.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för barn kan du höja ribban och ha kul. Det är aldrig för tidigt att börja. De karaktäristiska adidas-vibbarna med Trefoil-loggan och looken med 3-Stripes ger barn en skjuts på vägen. 3-Stripes är alltid helt rätt för bassängen. När framtiden börjar är upp till dig. Plocka fram simtillbehörar för barn från adidas – nu är stunden inne.