alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tights för barn

 
[33]

Sköna tights för barn till både lek och träning

adidas kollektioner håller både komfort och funktion i fokus när det kommer till design, och detsamma gäller för adidas barnkläder. Här hittar du sköna tights för barn som lämpar sig både till vardag, träning och lek. Välj bland en mängd olika färger och mönster för att hitta plagg som passar för rätt användningsområde och stil. Du hittar både mönster och färger särskilt designade för adidas barnkollektion, men även klassiska adidas designinslag som 3-Stripes längs med byxbenen och adidas originallogga. 

Barntights med hög funktion och komfort

adidas tights för barn ger småttingarna full rörelsefrihet under allt från träning till lek. Med snitt och design som låter tightsen sitta säkert på plats behöver barnen inte justera passformen eller distraheras av störande och skavande sömmar. De mjuka materialen ger full komfort under hela dagen, och dessutom hittar du adidas barntights med ventilerande och fuktavledande material som gör att barnen håller sig torra och svala då svett leds bort från huden. adidas tights för barn passar bra både att bära som de är, under klänningar eller som lager under vinterkläderna för extra värme. Välj bland korta tights för varma sommardagar och hellånga tights som ger skön värme även runt anklarna.

Klassisk sportstil eller attitydfulla mönster

I kollektionen av adidas tights för barn hittar du klassiska designinslag. Bland annat hittar du tights med adidas 3-Stripes längs med sidorna för en tidlös sportstil. Du hittar även enfärgade tights i en mängd olika färger med adidas logga längs med byxbenet. För mer attityd och individuell stil finns en mängd olika tights i roliga mönster. Matcha med adidas t-shirts för barn för en skön och avslappnad stil som passar både till skola och träning. Du hittar även många av adidas originalskor i juniorstorlekar för att ge barnen komfort från topp till tå.