alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Träningsbyxor Barn adidas

 
[32]

Joggers för barn

Har du också extremt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna är avgörande. Med våra outfits för barn får du oklanderlig stil utan att förlora dynamiken. Som barn är det viktigt att ha roligt – det spelar ingen roll om du deltar i en helgtävling eller möter kompisarna på idrottsplatsen! adidas utrustning hjälper barn och ungdomar att ta de första stegen mot nya personbästa. adidas joggers är ikoniska. Den legendariska designen är det som först slår en när man tänker på våra byxor. Det är det som gör vår Trefoil och looken med 3-Stripes unika. Våra joggers för barn kompletterar din stil.

Sätt upp dina egna regler – joggers för barn från adidas

Bomull, polyester och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att producera våra joggers. Bomull är det material som känns bäst mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mindre ansträngande aktiviteter och som ett ytterlager.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med joggers från märken som Performance, Originals och Athletics. Uppskattade klassiker och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå.

AEROREADY, CLIMALITE och CLIMACOOL absorberar fukt, håller kylan ute och ger behaglig värme åt dina ansträngda muskler. Våra kollektioner med joggers inkluderar Teamwear, Condivo och Tiro. Det finns joggers i vinrött, rosa, svart och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att transformera världen – adidas-produkter för barn. Det är aldrig för tidigt att börja. De omisskännliga adidas-vibbarna med Trefoil-loggan och looken med 3-Stripes ger barn en skjuts på vägen. Visa din alldeles individuella stil med joggers för barn från adidas.