alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

vita sneakers barn

 
[292]
1 / 7
Sida:av 7

Vita sneakers för barn

Kombinera stil med sport och fritid med adidas skor för barn. adidas skor för barn gör inte bara intryck med sin stil utan är även föregångare när det kommer till komfort. Barn och ungdomar har sin egen personlighet och utvecklar sin egen stil. Med adidas kan de nå sin unika potential med en gång. Dina sneakers jobbar hårt så att du kan göra ett statement. Teknologin och materialen som tagits fram av adidas har till uppgift att ge fötterna det stöd de förtjänar. Våra vita sneakers för barn kompletterar din stil.

Skapade för kreatörer – vita sneakers för barn från adidas

Canvas, läder och mockaläder är tre av de material vi använder för att tillverka våra sneakers.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med sneakers från märken som Performance och Originals. Högt skattade klassiker och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Performance är framtagen för atleter som inte är villiga att kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion.

Med teknologier såsom ADIFIT är du rustad för varje situation. Mellansulan med BOOST ger maxad kraft steg efter steg steg och har den mest responsiva stötdämpningen vi någonsin skapat. Mycket innovativ teknologi och nyskapande stilar – skor från adidas håller fanan högt i alla kategorier! Du hittar sneakers i kollektionerna Swift, Falcon och RDY. Med Parley får plasten ett nytt liv och här kombineras miljöhänsyn med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som plockats upp på stränder och i kustområden formar grunden i hela kollektionen. NMD-kollektionen kombinerar vårt varumärkes historia med innovativ design – vare sig det är kläder, skor eller accessoarer. Skapa en urban look med löparstil. Skor handlar om mer än stil. I slutändan är det våra fötter som bär oss, varenda dag. Därför lägger vi stor vikt vid att skor från adidas kombinerar både stil och komfort.

Människor med nyskapande idéer som revolutionerar världen – adidas-produkter för barn. Barn gillar att röra på kroppen och att få lära sig spelets regler. adidas kollektion för barn har designats för att komfort och självförtroende. Skor från adidas är extremt mångsidiga, oavsett om det gäller gata, terräng och väg. Visa din alldeles unika stil med vita sneakers för barn från adidas.