alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

golfjackor dam

 
[20]

Golfjackor för damer

Vad sporrar dig? Sportig design, lediga retrovibbar och ett komplett utbud av mångsidiga outfits för damer ger inspiration till en ledig streetstil. Om golf är din sport har du ägnat mycket tid åt arbete och åt att utveckla dina färdigheter. Det har vi också gjort – för att skapa utrustning som aldrig kommer att göra dig besviken. Våra sportkläder ger maximal rörelsefrihet och de bästa förutsättningarna för en plats på prispallen. Våra golfjackor har exakt rätt stil för dig och dina krav, vilket innebär att du har möjlighet att förverkliga din egen potential. Våra golfjackor för damer kompletterar din stil.

Skapa dina egna regler – golfjackor för damer från adidas

Med vår sportutrustning är du redo att ge allt när du tränar golf och vill förbättra ditt personbästa: golfjackor från adidas.

Polyester och återvunnen polyester är två av de material vi använder för att producera våra golfjackor. Är hållbarhet viktigt för dig? Samma här! Det är därför vi använder återvunna material i vår tillverkning. Det innebär att du både slår ett slag för miljön och för dig själv när du deltar i sportaktiviteter.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Oavsett om det är märken som Performance – med adidas-golfjackor gör du inte bara intryck på nästa träning utan också på vägen dit. Performance har skapats för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som RAIN.RDY, CLIMAWARM och CLIMAPROOF. Våra kollektioner med golfjackor inkluderar RDY och Clima. Våra golfjackor är tillgängliga i lila, rosa, svart och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att revolutionera världen – adidas-produkter för damer. Värdesätter du stil och funktion? Utforska vårt stora utbud med outfits för kvinnor. Oavsett om det gäller minimalistisk atletstil eller spektakulära uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. Framtiden börjar idag. Skaffa våra golfjackor för damer från adidas – nu är stunden inne.