alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

löparkeps dam

 
[55]
1 / 2
Sida:av 2

Löpkepsar för damer

Med accessoarer från adidas kan du fokusera på det som är viktigt utan att göra avkall på stil eller funktion. adidas ikoniska design återkommer i alla våra kollektioner. På så sätt inspirerar vi dig till en trygg och autentisk känsla var dag. Detaljerna är viktiga för vi ska nå våra mål. Löpkepsar från adidas hjälper dig till nästa nivå. Våra löpkepsar för damer kompletterar din stil.

Märket med de tre ränderna – löpkepsar för damer från adidas

Bomull, polyester och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att tillverka våra löpkepsar.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med löpkepsar från märken som Performance och adidas by Stella McCartney. Performance är framtagen för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med en tydlig betoning på funktion. Du hittar löpkepsar i kollektionerna Classics, Clima och RDY. Vi vill ha plastfria hav och gör funktionella sportprodukter av plastavfall. Parley är en kollektion där vi använder plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden som råmaterial. Det finns löpkepsar i grönt, rosa, rött och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Betyder stilen och funktionen mycket för dig? Utforska vårt stora sortiment med outfits för kvinnor. Oberoende av om det gäller minimalistisk atletstil eller spektakulära uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt tävlingen. När framtiden börjar är upp till dig. Skaffa våra löpkepsar för damer från adidas – nu är stunden inne.