alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Kepsar för Dam

 
[129]
1 / 3
Sida:av 3

Kepsar för damer

Accessoarer gör skillnad. Våra ikoniska kollektioner har designats för att ge dig det stöd du behöver. adidas karaktäristiska design återkommer i alla våra kollektioner. På så sätt inspirerar vi dig till en autentisk och trygg känsla var dag. Det lilla är viktigt för maximal framgång. Kepsar från adidas hjälper dig till nästa nivå. Med dessa kepsar för damer kommer du att vara redo.

Märket med de tre ränderna – kepsar för damer från adidas

Bomull, nylon och mockaläder är tre av de material vi använder för att producera våra kepsar.

Med våra märken står du i centrum

Med kepsarskollektioner som Y-3, Performance och Originals ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Performance höjer motivationen och ger fler framgångar på en ny nivå. Gamla skatter och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Yohji Yamamotos kläder är berömda för den avantgardistiska design som även präglar Y-3-kollektionen. Här återkommer ett antal varierande texturer och draperingar som bildar det legendariska oversizesnittet. Våra kollektioner med kepsar inkluderar Tango, Disney och Samstag. Med Parley får plasten en ny roll där den kombineras miljöskydd med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden formar grunden i hela kollektionen. Vi erbjuder kepsar i grått, rosa, brunt och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för damer kan du höja ribban och ha kul. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppgradera din alldeles egna, autentiska look. 3-Stripes är alltid rätt för tävlingen. Visa din alldeles egna stil med kepsar för damer från adidas.