alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

löparhandskar dam

 
[1]

Löparhandskar för damer

adidas accessoarer har de rätta egenskaperna så att du kan fokusera på nästa mål. Det är alltid roligare med rätt utrustning. Med dessa löparhandskar för damer kommer du att vara rätt utrustad.

Skapade för kreatörer – löparhandskar för damer från adidas

Våra löparhandskar innehåller även polyester och återvunnen polyester.

Med våra märken står du i centrum

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med löparhandskar från märken som Performance. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som sätter reglerna åt sig själva. Du hittar löparhandskar i kollektionerna Clima och RDY. Våra löparhandskar finns i svart.

Människor som tänker i nya banor för att transformera världen – adidas-produkter för damer. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppdatera din alldeles egna, autentiska look. Löparhandskar för damer från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att flytta gränserna varje dag.