alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

löparstrumpor dam

 
[26]

Löparstrumpor för damer

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits för damer passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. Hur handskas du med bristande motivation? När du tränar löpning kommer du alltid att vara din egen värsta motståndare! Våra outfits är elastiska och följer kroppens rörelser, så att du får maximal rörelsefrihet och ingenting håller dig tillbaka när du tränar. Allt är möjligt. Löparstrumpor från adidas matchar din stil och har en design som är lika pålitlig som funktionell. Alla löparstrumpor för damer från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Skapa dina egna regler – löparstrumpor för damer från adidas

Med vår sportutrustning är du förberedd på att ge allt när du tränar löpning och vill lyfta prestationerna: löparstrumpor från adidas.

Våra löparstrumpor innehåller även bomull, nylon och polyester. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns bra mot huden eftersom man inte svettas så mycket när man bär dem. Materialet är idealiskt om du är ute och rör dig på fritiden eller ägnar dig åt mindre ansträngande träning.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med löparstrumpor från märken som Performance och adidas by Stella McCartney. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som skapar sina egna regler.

Våra mest innovativa teknologier, som TECHFIT och FORMOTION, hjälper dig slå ditt personbästa. Clima, AlphaSkin och RDY är våra mest välkända kollektioner med löparstrumpor. Våra löparstrumpor finns i grått, svart, rosa och många andra färger.

Människor med nyskapande idéer som transformerar världen – adidas-produkter för damer. Betyder stilen och funktionen mycket för dig? Utforska vårt stora sortiment med outfits för kvinnor. Vare sig det gäller minimalistisk atletstil eller iögonfallande uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. Maratonlopp eller tävling – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas har du den bästa utrustningen för att göra exakt det. Visa din alldeles individuella stil med löparstrumpor för damer från adidas.