alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

pannband löpning dam

 
[15]

Pannband för damer för löpning

Med accessoarer från adidas står du på stadig mark utan att behöva tänka på stil eller funktion. adidas bidrar med mängder av motivation för att du ska hålla igång. Även om du inte är på väg till gymmet gör våra tillbehör att du alltid kan betrakta livet med sportfokuserad blick. Inget är omöjligt. Pannband från adidas matchar din stil och har en konstruktion som är lika pålitlig som funktionell. Alla pannband för damer för löpning från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – pannband för damer för löpning från adidas

Vårt pannband har tillverkats av nylon, polyester och återvunnen polyester.

Med våra märken står du i centrum

Oavsett om det är märken som Performance eller TERREX – med adidas-pannband får du inte bara uppmärksamhet på nästa träningspass utan också på vägen dit. Dåligt väder? Hårda vindar? Steniga stigar? Oroa dig inte! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig torr och varm under äventyren på höga höjder och ser till att du står på stadiga fötter. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Clima och RDY är våra populära kollektioner med pannband. Våra pannband är tillgängliga i grått, lila, orange och många andra färger.

Vill du skapa dina egna spelregler? Med våra produkter för damer kan du både ha roligt och prestera på topp. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppdatera din alldeles egna, autentiska look. Maratonlopp – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas har du den bästa utrustningen för att göra just det. Framtiden börjar idag. Plocka fram våra pannband för damer för löpning från adidas – nu är stunden inne.