alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

pannband dam

 
[21]

Pannband för damer

adidas accessoarer har de rätta egenskaperna så att du kan hålla målen för ögonen. Det blir alltid mer lustfyllt med rätt utrustning. Det lilla är helt centralt för att vi ska kunna ta oss vidare. Pannband från adidas hjälper dig till nästa nivå. Alla pannband för damer från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – solskärmar för damer från adidas

Vårt pannband innehåller även bomull, nylon och polyester.

Med våra märken står du i centrum

Med pannbandskollektioner som Performance och TERREX ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Funktionell design och pålitlig funktion i alla väder. Det är adidas Terrex. Performance har skapats för atleter som inte är villiga att kompromissa med stilen – retrodesign med en tydlig betoning på funktion. RDY och Clima är våra mest välkända kollektioner med pannband. Våra pannband är tillgängliga i svart, vitt, orange och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att transformera världen – adidas-produkter för damer. Som de genuina atleter vi är vet vi att det är detaljerna som är avgörande, oavsett om det är före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardag. Längdskidåkning, maratonlopp, utförsåkning eller snowboardåkning – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du så förberedd du kan vara för att göra exakt det. Pannband för damer från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att sätta nya mål varje dag.