alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Dubbar

 
[11]

Få ett bra grepp på underlaget med dubbar och accessoarer från adidas

Här hittar du praktiska dubbar och accessoarer från adidas som du kan använda till många olika sporter, som bland annat fotboll och rugby. Med dessa tåliga dubbar för sport får du ett väldigt bra grepp på underlaget och du kan prestera på topp vid varje träningspass. Du kan till exempel välja ett par utbytesdobbar som är tillverkade i hundra procent TPU. Om du spelar rugby så rekommenderar vi ett par utbytesdobbar som är tillverkade i hundra procent aluminium. De är långa och enkla att byta ut. Du kan därför smidigt anpassa ditt grepp efter underlaget.

Utnyttja din fulla potential med adidas dubbar

När du tränar så är det väldigt viktigt att du är utrustad med ett par rejäla dobbar som ger ett bra grepp, speciellt om du håller på med högintensiva sporter med snabba och plötsliga vändningar som fotboll och rugby. adidas har ett sortiment med dubbar och accessoarer som ger ett perfekt grepp på underlaget. Utbytesdubbarna går att använda till adidas olika skomodeller. Med rätt par dobbar är du redo att ge allt på planen.

Smidiga adidas dubbar, dobbnycklar och tillbehör

Utöver detta så erbjuder adidas ett stort sortiment med praktiska accessoarer som du kan ha nytta av. Bland annat kan du investera i en dobbnyckel som är väldigt bra att ha när du ska byta dobbar. Den är smidig att ha med sig när du är på språng så du kan få ett perfekt grepp på underlaget och få ut så mycket som möjligt av din träning. Den smarta dobbnyckeln är tillverkad i hundra procent aluminum, och oavsett om du har dina dobbar fastskruvade ordentligt eller om du byter ut de mot utbytesdobbar då och då kan du få stor användning för en sådan här nyckel från adidas.