alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

bikini flickor

 
[5]

Bikinier för flickor

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits för flickor passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. Ikonisk design för vuxna – inspirerande för barns och ungdomars personliga utveckling. adidas utrustning för en ny och självsäker generation. adidas bikinier ger har en bekväm passform och låter dig röra dig fritt under vatten. Våra bikinier för flickor kompletterar din stil.

Skapa dina egna regler – bikinier för flickor från adidas

Nylon och återvunnen nylon är två av de material vi använder för att tillverka våra bikinier.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med bikinierskollektioner som Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå.

Med teknologier såsom INFINITEX är du rustad för alla lägen. Vår kollektion med bikinier inkluderar 3 Stripes. Våra bikinier är tillgängliga i rosa, svart och turkos.

Människor med nyskapande idéer som transformerar världen – adidas-produkter för flickor. Det är aldrig för tidigt att börja. De utmärkande adidas-vibbarna med Trefoil-loggan och looken med 3-Stripes ger flickor en skjuts på vägen. 3-Stripes är alltid rätt för bassängen. Visa din alldeles individuella stil med bikinier för flickor från adidas.