alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

klänning flicka

 
[13]

Klänningar för flickor

Vad driver dig? Sportig design, lediga retrovibbar och ett stort utbud av mångsidiga outfits för flickor ger inspiration till en ledig streetstil. Som barn är det viktigt att idrott är roligt – oavsett om du deltar i en helgtävling eller möter kompisarna på idrottsplatsen! adidas utrustning hjälper barn och ungdomar längs vägen mot nya personbästa. I våra kollektioner hittar du flera designer som är skapade specifikt för dina krav. Med klänningar från adidas är du ständigt bekvämt och snyggt klädd. Med dessa klänningar för flickor kommer du att vara rätt utrustad.

Märket med de tre ränderna – kjolar för flickor från adidas

Vi erbjuder klänningar tillverkade av bomull och återvunnen polyester. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns behagliga mot huden eftersom man inte svettas kraftigt när man bär dem. Materialet är det optimala valet om du är ute och rör dig på din lediga tid eller ägnar dig åt lågintensiv träning.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med klänningar från märken som Athletics, Performance och Originals. Gamla skatter och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Performance är framtagen för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion. CLIMALITE, CLIMACHILL och AEROREADY absorberar fukt, håller kylan ute och ger skön värme åt dina ansträngda muskler. AOP PACK, Trefoil och Disney är våra mest omtyckta kollektioner med klänningar. Våra klänningar är tillgängliga i svart, vitt, rött och många andra färger.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan flickor skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Nästa generations ”sneakerheads” står redan på startlinjen. Alla som vill upptäcka något nytt varje dag behöver känna sig bekväma under tiden. Det är här våra kollektioner för flickor kan ge det lilla extra! När framtiden börjar är upp till dig. Skaffa våra klänningar för flickor från adidas – nu är stunden inne.