alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Golfkläder

 
[24]

Black Friday: golfkläder - funktionella och snygga

Att vara ute på golfbanan och förbättra ens sving är väldigt avkopplande och roligt, med ordentliga Black Friday: golfkläder kan du vara säker på att få maximal rörelsehet när du svingar klubban. När du är ute på golfbanan kan solen bli ganska jobbig om du inte har ordentliga Black Friday: golfkläder, det kan hända att du vaknar upp nästa dag med en ordentlig solbränna. Våra golfkläder kommer med UV-skydd, dock rekommenderar vi att du ändå använder en solskyddsfaktor för att vara på den säkra sidan. För extra skydd rekommenderar vi att du använder en keps som hjälper till att blockera de värsta solstrålarna. Om det börjar regna kan du glädja dig med att vi har golfkläder som kommer med vattenavvisande tyg så du kan hålla dig torr. Våra byxor har även blivit anpassade med smart stretch i midjan så du får full rörelsefrihet när du slår långa bollar. När man golfar är naturen en viktig del och det har vi försökt reflektera i våra golfkläder genom att använda oss av återvunnet och organiskt material som tar hänsyn till livet runtomkring oss.

Golfkläder och den moderna pikétröjan

Det mest klassiska på golfbanan är chinos och en pikétröja. Dock är våra golfkläder så mycket mer än det, vi har nämligen analyserat och studerat våra golfstjärnor för att skapa de bästa kläderna anpassade för din golfrunda så du kan förbättra dig varje gång. Förutom att våra golfkläder är väldigt stilrena med våra retrodetaljer så som Trefoil och 3-Stripes så är de även väldigt funktionella. Funktionalitet betyder tyvärr oftast att kläderna även ökar i pris, därför har vi valt att sälja golfkläder på rea så du har chansen att investera i bra kvalitet till ett bättre pris. Släng på dig dina golfkläder och golfskor och bege dig ut på banan för att visa vem som bestämmer!