alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Golfkläder rea

 
[54]
Dam Golf Blå W U365 PRT  SLDam Golf Blå W U365 PRT  SL

W U365 PRT SL

Dam Golf

1 / 2
Sida:av 2

Golfkläder rea - ekipera dig för banan

Plaggen du hittar i vår golfkläder rea håller samma höga kvalité som adidas resterande sortiment, den enda skillnaden är att du får köpa dem till en fördelaktig rabatt. Plaggen är tillverkade av material av bra klass, ofta bestående av blandningar av bomull, polyester, nylon, viskos och elastan. Detta ger funktionella och praktiska plagg, som låter dig ta ut svingarna på golfbanan till fullo. De följer din kropp, sitter säkert på plats och hindrar dig inte i rörelsen. Funktionsmaterialet leder bort fukt och håller dig torr och bekväm så du kan koncentrera dig på spelet.

Hitta din golfstil i vår golfkläder-outlet

Plaggen i adidas golfkläder-outlet är riktigt snygga och stilrena samtidigt som de har en riktigt sportig look. Dessa golfkläder passar inte bara på golfbanan utan kan med fördel användas även i andra sammanhang. adidas strävar efter att göra sin produktion så hållbar och miljövänlig som möjligt. Som en del i detta använder vi återvunna material i våra kläder. Stora delar av den polyester som återfinns i plaggen är återvunnen och har tillverkats av plast som samlats in i sjöar och hav. Så dessa kläder kan du bära med gott samvete.

Följ golfetiketten – vårda dina kläder

Sporten golf omgärdas av en hel del regelverk och präglas av en stark känsla av etikett och oskrivna regler. En av dessa är som sagt hur man klär sig – på en golfbana bör man alltid se vårdad ut. Då gäller det naturligtvis inte bara att ha rätt kläder utan också att vara hel och ren. Ta därför hand om dina golfkläder från rean på rätt sätt. Tvätta dem i låga temperaturer, med lämpliga tvättmedel och tillsammans med plagg i liknande kulörer. När du stryker kläderna är det viktigt att ha rätt temperatur på strykjärnet och att undvika att stryka direkt på eventuella tryck eller emblem.