alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

gröna fotbollsskor

 
[20]

Gröna fotbollsskor

Du hittar allt du behöver i adidas skokollektion. Med adidas skor är du alltid först med de senaste trenderna. Inget avstånd är för stort, ingen motståndare för stark. När du spelar fotboll ger skor från adidas bästa möjliga komfort i varje rörelse när du och ditt lag spelar för att vinna. Fotbollsskor från adidas ger skydd åt fötterna och erbjuder äkta komfort för njutning hela dagen. Med dessa gröna fotbollsskor kommer du att vara rätt utrustad.

Skapade för kreatörer – gröna fotbollsskor från adidas

Ditt mål är att vinna matchen. Med accessoarer och fotbollskläder från adidas kan du prestera bättre på planen: fotbollsskor från adidas.

Våra fotbollsskor är tillverkade av syntetläder och textil.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Oavsett om det är märken som Performance – med adidas-fotbollsskor får du inte bara uppmärksamhet på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som gör reglerna åt sig själva. Våra kollektioner med fotbollsskor inkluderar Nemeziz Messi, X och Nemeziz. adidas är populärt bland atleter och sneakerentusiaster. Vi har en rad olika modeller för att möta dina specifika behov.

Människor med nyskapande idéer som revolutionerar världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. Våra skor lämpar sig för grus, fasta gräsplaner, mjuka gräsplaner och inomhusplaner. Visa din alldeles egna stil med gröna fotbollsskor från adidas.