alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Träningsartiklar & gymartiklar

 
[1090]

Vardagsredo med Black Friday: Träningsartiklar och gymartiklar

Våra Black Friday: Träningsartiklar och gymartiklar har aldrig gjort det så enkelt att leva ett aktivt liv, mycket tack vare våra stilrena kläder och smarta väskor. Våra kläder går bra att använda till vardags såväl som till träningslokalen, mycket då schyssta joggingbyxor och linnen har blivit populära utanför träningslokalen tack vare bekvämligheten och den stilrena designen på våra träningskläder. Om kylan står på rekommenderar vi att du använder kläder med COLD.RDY eller smart isolering som bomullfyllning eller dunfjädrar som hjälper till att hålla inne värmen när kylan biter. Om värmen står på däremot kan du glädja dig med kläder som verkar svalkande och håller dig torr med hjälp av AEROREADY, HEAT.RDY och meshinfällningar. Släng gärna på någon av våra stilrena kepsar också för en ännu sportigare stil men även för att skydda dig från solens starka strålar, och svetten fångas upp i ett smart svettband. Andra Black Friday: Träningsartiklar och gymartiklar som är viktiga är självklart skorna, våra skor har blivit speciellt tillverkade för att ge dig den energi du behöver när du kör ett tufft träningspass tack vare bland annat smart Boost-teknologi som ger tillbaka energi istället för att slösa den. Dessutom kommer skorna med sköna inläggssulor som gör träningspasset bekvämare än vanligt.

Träningsartiklar som underlättar vardagen

Våra träningskläder har blivit tillverkade för att underlätta vardagen så du slipper tänka på att byta om innan du beger dig till träningspasset efter din upptagna dag. Tack vare våra stilrena kläder kan du enkelt gå direkt från jobbet eller skolan till träningslokalen samtidigt som du rockar dagen med stil. För att skydda dig själv och andra har vi även stilrena ansiktsskydd som matchar din träningsoverall. Släng på dig din träningsoutfit och packa väskan, gör dig redo för en hel dag eller varför inte en helg med roliga aktiviteter.