alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Black Friday: Träningsartiklar & gymartiklar

 
[779]
Squadra 17 Shorts
Badge of Sport Full-Zip Hoodie Jogger Set
Athletics Tiro Track Suit
Pulse 3-Stripes Long Tights
adidas Designed To Move AEROREADY Pants
Galaxy 5 Shoes
Novaflight Volleyball Shoes
EQ21 Run Shoes
Disney Monsters, Inc. ActivePlay Shoes
E PLN T PNT FT
Tiro 19 Training Pants
Essentials Linear Hoodie
Track Suit
Core 18 Träningströja
TLRD HIIT Training 7/8 Tights
Yoga Essentials High-Waisted Leggings
adidas Yoga Studio 7/8 Leggings
Yoga Training Pants
Yoga Training Pants
Farm Print Feel Brilliant AEROREADY High-Waisted 7/8 Tights (Plus Size)
COLD.RDY Training Pants
Novaflight Volleyball Shoes
Response SR Shoes
Ultraboost Slip-On DNA Shoes
alphabounce 1
3-Stripes Fleece Jogger Set
3-Stripes Fleece Jogger Set
Squadra 17 Shorts
Condivo 20 Training Pants
Must Haves 3-Stripes Jacket
adidas x Classic LEGO® 3-Stripes Pocket Hoodie
FreeLift Tee
Disney Mickey Mouse Summer Set
Galaxy 5 Shoes
Ultraboost 5 DNA Shoes
QT Racer Sport Shoes
Edge Lux 3 Shoes
Badge of Sport Full-Zip Hoodie Jogger Set
Badge of Sport Cotton Track Suit
Hooded Cotton Track Suit
adidas x Classic LEGO® Track Suit
Hooded Cotton Track Suit
Tiro 19 Training Pants

Vardagsredo med Black Friday: Träningsartiklar och gymartiklar

Våra Black Friday: Träningsartiklar och gymartiklar har aldrig gjort det så enkelt att leva ett aktivt liv, mycket tack vare våra stilrena kläder och smarta väskor. Våra kläder går bra att använda till vardags såväl som till träningslokalen, mycket då schyssta joggingbyxor och linnen har blivit populära utanför träningslokalen tack vare bekvämligheten och den stilrena designen på våra träningskläder. Om kylan står på rekommenderar vi att du använder kläder med COLD.RDY eller smart isolering som bomullfyllning eller dunfjädrar som hjälper till att hålla inne värmen när kylan biter. Om värmen står på däremot kan du glädja dig med kläder som verkar svalkande och håller dig torr med hjälp av AEROREADY, HEAT.RDY och meshinfällningar. Släng gärna på någon av våra stilrena kepsar också för en ännu sportigare stil men även för att skydda dig från solens starka strålar, och svetten fångas upp i ett smart svettband. Andra Black Friday: Träningsartiklar och gymartiklar som är viktiga är självklart skorna, våra skor har blivit speciellt tillverkade för att ge dig den energi du behöver när du kör ett tufft träningspass tack vare bland annat smart Boost-teknologi som ger tillbaka energi istället för att slösa den. Dessutom kommer skorna med sköna inläggssulor som gör träningspasset bekvämare än vanligt.

Träningsartiklar som underlättar vardagen

Våra träningskläder har blivit tillverkade för att underlätta vardagen så du slipper tänka på att byta om innan du beger dig till träningspasset efter din upptagna dag. Tack vare våra stilrena kläder kan du enkelt gå direkt från jobbet eller skolan till träningslokalen samtidigt som du rockar dagen med stil. För att skydda dig själv och andra har vi även stilrena ansiktsskydd som matchar din träningsoverall. Släng på dig din träningsoutfit och packa väskan, gör dig redo för en hel dag eller varför inte en helg med roliga aktiviteter.