alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

golfjacka herr

 
[17]

Golfjackor för herrar

Vad inspirerar dig? Sportig design, lediga retrovibbar och ett stort utbud av mångsidiga outfits för herrar ger inspiration till en ledig streetstil. Är golf din sport? Nu kan du visa vad du kan. Våra sportplagg ger dig obehindrad rörelsefrihet tack vare material som följer kroppens rörelser, så att du kan nå din fulla potential oavsett vilken gren du tävlar i. I våra kollektioner hittar du en mängd designer som är skapade specifikt för dina krav. Med golfjackor från adidas är du alltid bekvämt och snyggt klädd. Våra golfjackor för herrar ger dig stil.

Skapade för kreatörer – golfjackor för herrar från adidas

Med vår sportutrustning är du förberedd på att ge allt när du tränar golf och vill bräcka ditt personbästa: golfjackor från adidas.

Våra golfjackor innehåller även nylon, polyester och återvunnen polyester. Lösningen på problemet med plast är innovation. Vi ger plasten en ny funktion och använder den som ett återvunnet material vid tillverkningen av våra produkter.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med golfjackorskollektioner som Performance ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Superfunktionell teknologi som WIND.RDY, RAIN.RDY och CLIMAPROOF utgör en stadig grund i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Clima, adiPURE och adicross är våra mest välkända kollektioner med golfjackor. Vi erbjuder golfjackor i lila, grönt, gult och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan herrar skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Atleter vet hur avgörande de små besluten är för en vinst eller en förlust. Hämta inspiration från våra produkter för män och få bästa möjliga stöd på vägen mot nästa mål. Framtiden börjar nu. Skaffa våra golfjackor för herrar från adidas – nu är stunden inne.