alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

löparhandskar herr

 
[1]

Löparhandskar för herrar

Accessoarer spelar en avgörande roll. Våra ikoniska kollektioner har designats för att hjälpa dig i mål. adidas karaktäristiska design återkommer i alla våra kollektioner. På så sätt inspirerar vi dig till en autentisk och trygg känsla varje dag. Alla löparhandskar för herrar från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skriv dina egna regler – löparhandskar för herrar från adidas

Polyester och återvunnen polyester är två av de material vi använder för att tillverka våra löparhandskar.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med löparhandskar från märken som Performance. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Våra kollektioner med löparhandskar inkluderar Clima och RDY. Våra löparhandskar finns i svart.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan herrar skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Som sanna atleter vet vi att tiden mellan tävlingarna är lika viktig som själva tävlingarna. Vår kollektion för män har skapats med högsta möjliga standard så att du kan röra dig med stil även utanför planen och när du inte tränar. När framtiden börjar är upp till dig. Upptäck våra löparhandskar för herrar från adidas – nu är stunden inne.