alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

löpartights herr

 
[17]

Löpartights för herrar

Har du också väldigt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna gör stor skillnad. Med våra outfits för herrar får du utsökt stil utan att du behöver förlora dynamiken. Hur hanterar du bristande motivation? När du tränar löpning är du alltid din egen värsta motståndare! Våra outfits är elastiska och följer kroppens rörelser, så att du får maximal rörelsefrihet och ingenting håller dig tillbaka när du tränar. Med löpartights från adidas är du rätt utrustad oavsett vad du har för planer. Ikonisk stil i kombination med moderna material och innovativ teknologi gör att du alltid kan känna dig bekväm när du är ute och rör dig. Alla löpartights för herrar från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – löpartights för herrar från adidas

Oavsett om det gäller träning eller tävling – idag kommer du prestera på en ny nivå när löpning: .

Vi säljer löpartights som har tillverkats med nylon, polyester och återvunnen nylon. Lösningen på problemet med plast är innovation. Vi ger en ny funktion åt plasten och använder den som ett återvunnet material i produktionen av våra produkter.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med löpartights från märken som Performance. Performance har skapats för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion.

Vi ser till att testa ny teknologi som TECHFIT i tuffa förhållanden. Superfunktionell teknologi som CLIMACHILL, COLD.RDY och CLIMALITE lägger grunden i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar löpartights i kollektionerna PureBoost, Supernova och DESIGNED4TRAINING. Med Parley får plasten en ny roll där den kombineras omsorg om vår miljö med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden formar grunden i hela kollektionen. Vi erbjuder löpartights i svart, grått, vitt och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan herrar skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Det spelar ingen roll om de atletiska egenskaperna eller stilen betyder mest för dig. Våra kläder för män kan hjälpa dig i alla situationer. 3-Stripes är alltid helt rätt: för maratonlopp, utförsåkning, snowboardåkning, triathlon eller tävling. När framtiden börjar är upp till dig. Plocka fram våra löpartights för herrar från adidas – nu är stunden inne.