alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

adidas Ultraboost för herr rea

 
[16]

Fullt fokus framåt med adidas UltraBoost för herrar på rea

Bland adidas träningsskor hittar du sneakers som är anpassade specifikt efter olika träningsområden. Skorna är gjorda i högkvalitativa material och smart design, och med dessa kan du öka din prestationsförmåga eftersom du får skor som stödjer de rörelser som din sportutövning kräver. Med adidas UltraBoost för herrar till reapriser får du skor som ger dig energifyllda steg under löprundan. Skorna kommer i olika modeller som passar för olika typer av löpning på olika underlag för att du ska få så bra förutsättningar som möjligt för din träning. 

Explosiva löparsteg med skor med rabatt på adidas UltraBoost för herrar-outlet 

Med adidas UltraBoost för herrar på rea får du rabatt på en teknologi som revolutionerat löparträningen. Med UltraBoost får du skor som har en lätt känsla men mycket stöd. Med en ovandel i flexibel mesh får fötterna en fixerad känsla med den fotnära passformen som sitter åt ordentligt runt foten. Skorna känns igen på sin strömlinjeformade sula i kilform som har ett underlag som ger bra grepp på underlaget för att du ska kunna springa även på ojämn mark. Med en låg skärning runt ankeln får du rörelsefrihet för fötterna, och sulorna är energiåtergivande och ger dig en fjädrande känsla som gör att du får snabba steg samtidigt som leder och anklar skyddas från stötar tack vare stötdämpningen.

Outletpriser på adidas UltraBoost för herrar för en snygg stil

Med adidas UltraBoost för herrar på rea får du en elegant och minimalistisk stil som höjer hela din träningsstil. Skorna kommer med de klassiska 3-Stripes längs med sidorna på foten och den kontrasterande vita sulan. Välj en ovandel i både svart mesh och svarta 3-Stripes för en modern stil eller välj en neonfärgad ovandel som gör att skorna drar blickarna till sig. Matcha skor från adidas UltraBoost för herrar-outlet med adidas träningsstrumpor för att få ventilerade fötter som håller sig sval och torr även under intensiva löprundor.