alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Lite Racer adidas

 
[12]

Lite Racer adidas – skor med fart i

Många lever i sina löparskor, och det är kanske inte så konstigt. Om man har en aktiv livsstil och gillar att gå mycket, kanske jogga hem från busshållplatsen bara för att få lite extra motion och ta trapporna i stället för hissen, så vill man så klart ha sköna skor. Grejen är den att löparskor är specialanpassade för just löpning. Stötdämpningen sitter lite annorlunda eftersom man sätter ner foten på ett annat sätt än när man går. Dessutom behöver de bytas ut var hundrade mil eller så, vilket gör att det är lite onödigt att använda dem när du ändå inte ska springa. Om du vill hitta ett sportigt alternativ till löparskorna som passar till och med bättre till din aktiva vardag så är Lite Racer adidas ett bättre val.

adidas Lite Racer – lätta och bekväma

Det som gör adidas Lite Racer till så bra vardagsskor är att de är gjorda för action. Det här är inga skor som man lämnar i skostället för att de är för fina för att användas, eller för att man inte vill få ont i fötterna när man ska gå långt. Det här är skorna du tar på dig varje morgon när du ska till jobbet eller skolan. Lite Racer adidas väger lite, vilket är skönt när man går långt, och de har lagom stötdämpning för promenader och lätt jogging. De har en bekväm inläggsula för att dina fötter inte ska bli trötta och mellan- och yttersulor som ger dig precis det stöd du behöver. Vissa av skorna har luftig mesh på ovansidan, vilket är perfekt om du vill använda skorna under sommaren eller om du vet med dig att du lätt får varma fötter. Den tidlösa och stilrena designen gör att skorna passar bra till alla dina vardagsoutfits.