alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Black Friday: Löpningsartiklar

 
[377]
Own the Run Hooded Wind Jacket
Pulse 3-Stripes Long Tights
Techfit Long Tights
Prime Tee
Own the Run Tee
FastImpact Running 7/8 Leggings
Coldweather AEROREADY Training Jacket
Prime Tee
Galaxy 5 Shoes
Tensaur Run Shoes
Run 70s Shoes
Supernova Shoes
Run Icons 3-Stripes Hooded Running Windbreaker
adidas x Rich Mnisi Running Tights
Marathon Fast Graphic Jacket
adidas Own The Run Soft Shell Jacket
Run Fast Half-Zip Jacket
COLD.RDY Training Pants
Techfit Period-Proof 7/8 Tights
FORMOTION Sculpt Leggings
Floral Running Tights
Run Fast Flower Running Jacket
Runner's Hoodie
Own the Run 7/8 Running Leggings
ULTRABOOST_20 W
SolarGlide 4 GORE-TEX Shoes
ULTRABOOST_S.RDY W
Supernova Shoes
Believe This Medium-Support Workout Bra
Running 3-Stripes Tights
Formotion Sculpt Two-Tone Tights (Plus Size)
Runners' Hoodie
Adizero Marathon Jacket
Yoga Layering Top
Karlie Kloss Cover-Up Jacket
Own the Run Long Sleeve Tee
Supernova+ Shoes
EQ21 Run Shoes
SolarGlide ST 4 Shoes
SolarBoost 3 Shoes
Formotion Sculpt Two-Tone Tights
Coldweather AEROREADY Training Pants
Marathon 3-Stripes Jacket
1 / 8
Sida:av 8

Black Friday: löpningartiklar för joggaren och sprintern

Oavsett om du älskar att sprinta eller jogga har vi mängder av Black Friday: löpningsartiklar som tillåter dig att ge dig ut i de olika terrängerna. Våra löparskor har anpassats och inspirerats av våra idrottsstjärnor som gång på gång bevisar att det är möjligt att slå rekord med lite vilja och självklart rätt utrustning. löparskor som ger lite extra energi är viktigt för att orka springa den där sista biten som krävs för att nå mål, och med smart Boost återges energin i varje steg du tar. För att dina fötter ska kunna andas har vi även inkluderat smarta meshinfällningar som håller dina fötter torra och svala när du är ute och spurtar. I Skandinavien vet du redan att dåligt väder inte finns, åtminstone så är det inte en ursäkt till att skippa löparrundan. Därför har vi skapat kläder som passar utmärkt för alla väder, så som AEROREADY och HEAT.RDY när du känner dig överhettad men även kläder med teknologi som håller dig varm när kylan står på. Om du gärna slipper springa med vattenflaskan i handen har vi smarta Black Friday: löpningsartiklar som ett vätskeband som du lätt kan ha runt midjan när du är ute på språng för att slippa bli uttorkad.

Ikoniska detaljer på rean på löpningsartiklar

Kvalitet behöver inte alltid betyda en tom plånbok! Vi vet att det kan vara dyrt att investera i ordentliga löpningsartiklar och har därför sänkt våra priser så du har råd med bra kvalitet på vår rea. Löpningskläder behöver inte betyda att de är fula och omoderna längre, vi har kläder som kommer med våra ikoniska Trefoil- och 3-Stripes loggor som får vem som helst att avundas den originella adidas-känslan. Släng på dig dina nya löparskor och bege dig ut i spåret och bli ett med naturen runtomkring dig när du springer i skor tillverkade från plastavfall uppsamlat från våra hav.