alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

GORE-TEX® löparskor

 
[26]

Låt inte vatten stoppa dig med våra GORE-TEX® löparskor

Har du någonsin ställt in en löprunda för att det regnade? Det är inte kul att bli blöt om fötterna, så i så fall förstår vi dig. Men det finns en lösning på problemet, våra GORE-TEX® löparskor är vattentåliga så du inte behöver bry dig om ifall det är blött på marken eller inte. GORE-TEX® är ett membran som har för små hål för stora vattendroppar att komma igenom. Men samtidigt är hålen små nog för att fukt från dina fötter ska kunna transporteras ut. Resultatet blir att dina fötter varken blir blöta av vatten utifrån eller av fotsvett.

Välj löparskor med GORE-TEX® som är anpassade för dig

Alla är vi olika, därför har vi många olika modeller av löparskor med GORE-TEX®. På så vis kan du hitta ett par som passar din personliga stil, underlaget du springer på, årstiden och hur mycket stötdämpning och stöd du behöver. Vissa skor är särskilt anpassade för att springa i skogen med, andra är bra på hårda material som asfalt. Och så finns det så klart allroundskor som passar till det mesta om du har svårt att välja.

Så sköter du om dina skor med GORE-TEX®

GORE-TEX® sitter i fodret, och därför kan det vara en bra idé att använda impregnering så du skyddar skorna även på ytan. Välj en impregnering som är anpassad för skornas material och testa gärna på en liten yta innan du använder sprejen på hela skon. Följ anvisningarna på flaskan och låt torka helt innan du använder skorna. Efter att du har använt skorna ett tag kommer du märka att vatten inte längre pärlar sig på dem, och då är det dags att fylla på impregneringen. Rengör dessutom skorna regelbundet med en särskild skorengöring och en mjuk trasa.