alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

reflex löparjacka

 
[56]
1 / 2
Sida:av 2

Reflekterande löparjackor

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. Hur hanterar du bristande motivation? När du tränar löpning kommer du alltid att vara din egen värsta motståndare! Våra outfits är elastiska och följer kroppens rörelser, så att du får maximal rörelsefrihet och ingenting håller dig tillbaka när du tränar. I våra kollektioner hittar du en rad designer som är skapade specifikt för dina krav. Med löparjackor från adidas är du ständigt snygg och bekväm. Med dessa reflekterande löparjackor kommer du att vara rätt utrustad.

Sätt upp dina egna regler – reflekterande löparjackor från adidas

Idag lyfter du prestationerna till nya höjder – oavsett om du ska träna eller tävla i löpning: .

Nylon, polyester och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att producera våra löparjackor. Lösningen på problemet med plast är innovation. Vi använder plast på ett nytt sätt och använder den som ett återvunnet material för att tillverka våra produkter.

Med våra märken står du i centrum

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med löparjackor från märken som Performance, TERREX och adidas by Stella McCartney. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Snö och regn? Ruggiga vindar? Ojämna spår? Inga bekymmer! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig torr och varm under äventyren i bergen och ser till att du står på stadiga fötter. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMASTORM, WIND.RDY och AEROREADY. Parley, RDY och Solar är våra mest omtyckta kollektioner med löparjackor. Vi vill ha hav som är fria från plast och använder plastavfall för att göra funktionella sportprodukter. I Parley-kollektionen använder vi plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden som råmaterial. Det finns löparjackor i orange, svart, rosa och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för damer och herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. 3-Stripes är alltid rätt: för maratonlopp eller tävling. Visa din alldeles individuella stil med reflekterande löparjackor från adidas.