alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Black Friday: Löparskor

 
[33]
Solarboost 19 Shoes
Ultraboost 20 Shoes
Pureboost Go Shoes
ULTRABOOST 20
Terrex Agravic TR Trail Running Shoes
SolarBoost 3 Shoes
Solar Drive 19 Shoes
Terrex Two Flow Trail Running Shoes
Duramo SL Shoes
SL20.2 Shoes
Duramo SL Shoes
SolarGlide ST Shoes
Runfalcon Shoes
Astrarun Shoes
Futurenatural Shoes
Runfalcon Shoes
Runfalcon 2.0 Shoes
QT Racer Sport Shoes
Ultraboost 20 Shoes
adidas Climacool Vento x LEGO® Running Shoes
Solar Drive ST Skor
SL20 Shoes
SolarGlide 4 Shoes
SL20 Shoes
SolarGlide ST 4 Shoes
Pureboost Go Skor
Adizero Boston 9 Shoes
Energyfalcon Shoes

Flyg fram under träningen med Black Friday: löparskor på rea

Rätt skor är grundläggande för din prestation under träningen. Med rätt skor får du optimerat stöd för dina rörelser och kan lägga fullt fokus på passet. adidas har anpassat sin skodesign efter olika typer av träning och här hittar du löparskor för olika typer av löparträning. Bland Black Friday: löparskor på rea hittar du skor för både lång- och kortdistanslöpning samt skor för både terräng och träning på löparband. Med högteknologisk design får du skor som gör att du flyger fram i spåret och kan slå nya rekord. Välj bland ikoniska stilar och trendig design i vår Black Friday: löparsko-outlet.

Välj rätt skor i adidas Black Friday: löparsko-outlet

Se till att välja rätt skor för just din typ av löparträning. Med Primeknit-ovandelar får du en stabiliserande passform som ger dig stöd för fötterna och en lätt känsla. Skorna följer med i varje steg och med flexibla sulor får du en smidig känsla. Låg skärning runt ankeln ger dig flexibel rörelsefrihet, och för träning i terräng hittar du skor med grövre sula som ger bra markkontakt och grepp även på hal och ojämn mark. Du hittar även sulor med lätt stötdämpning som skyddar lederna från hårda underlag som asfalt. Energiåtergivande stötdämpning i mellansulan ger dig skydd för lederna medan du även får en fjädrande känsla i stegen.

Sneakers med ikoniska silhuetter 

adidas har tagit fram en mängd legendariska skor under årtiondena och här hittar du ikoniska silhuetter på löparskor. Arkivinspirerad design har uppdaterats med den senaste teknologin så du både kan stoltsera med tidlös design och högpresterande material. Här hittar du välkända designinslag som kontrasterande 3-Stripes längs med skornas sida och kontrasterande sulor. Bland Black Friday: löparskor på rea hittar du storlekar för dam, herr och junior. För de allra minsta har skorna uppdaterats med kardborreband för att barnen själva ska kunna ta på och av skorna.