alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Löpning · Skor · Långdistans

 
[85]
Med inspiration från idén om ständig rörelse har adidas Adistar testats på 4 500 km och är designade med nedslagsskydd i hälen och en stödjande ovandel. Mjuka steg som för dig framåt med en mellansula med dubbeldensitet och stödjande hölje som tar dig ännu längre.
Man and woman running together with the adidas Adistar running shoe
Side view of woman running with adidas Adistar running shoe

”För att kunna springa riktigt långt behöver löparen hitta ett perfekt tempo. Det är verkligen en konst i ha att den sortens kontroll. Så vi skapade Adistar med ett enda syfte: långa och lugna löpturer.”

Simon Lockett, adidas

1 / 2
Sida:av 2