alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Löparskor för långdistans

 
[41]

TA DIG HELA VÄGEN IN I MÅL MED LÖPARSKOR FÖR LÅNGDISTANS

Steg för steg, kilometer för kilometer. Upplev maximal komfort och stabilitet medan du lägger hela banan bakom dig i adidas löparskor för långdistans. Särskilt framtagna för att klara av de oräkneliga stötar som ett långdistanslopp för med sig och för att ge dig den dämpning du behöver för att bekvämt och säkert ta dig igenom loppet. När det kommer till långdistanslöpning är skor som håller måttet både första och sista kilometern ett måste, och något som dina fötter, knän, rygg och leder kommer att tacka dig för vid mållinjen.

FÖR PROFFS OCH ENTUSIASTER

Oavsett om du är en veteran som varje år betar av ett maraton eller två, eller en löpningsentusiast som bara uppskattar en längre runda i naturen, så kommer du att märka skillnaden i ett par ordentliga löparskor för långdistans. Du som tävlar och strävar efter att trimma nerplocka några sekunder per kilometer för att slå nytt personbästa kommer att uppskatta de avancerade, lätta materialen som låter dig flyga fram utan motstånd. För dig som i stället är ute och springer för att hålla konditionen uppe i gång kommer sulornas fjädrande dämpning att hålla dig trygg även om du är mindre van vid påfrestande långdistanslöpning. Skor som är särskilt framtagna för sitt ändamål gör skillnad.

HITTA RÄTT LÖPARSKOR FÖR LÅNGDISTANS FÖR DIG

Utforska adidas breda sortiment av löparskor för långdistans och hitta rätt modell för dig. Från klassiska svarta och vita modeller till mer unika och färgglada, alla prydda med de tre ränderna som representerar kvalitet och tradition. Här finns modeller för både herrar och damer som älskar långdistanslöpning, skor som kommer att bjuda på mängder av både nöje och nytta. nytta och nöje.