alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Löparväskor

 
[15]
Löpning Svart 4ATHLTS Gym BagLöpning Svart 4ATHLTS Gym Bag

4ATHLTS Gym Bag

Löpning

Volleyboll Svart Running Gear Waist BagVolleyboll Svart Running Gear Waist Bag

Running Gear Waist Bag

Volleyboll

Löpning Svart Running Pocket BagLöpning Svart Running Pocket Bag

Running Pocket Bag

Löpning

Volleyboll Svart Run Waist BagVolleyboll Svart Run Waist Bag

Run Waist Bag

Volleyboll

Håll händerna fria under löprundan med våra löparväskor

Med en smart löparväska kan du lätt ta med dig värdesaker under löprundan utan att det hindrar din rörelsefrihet eller distraherar under löpningen. När klädernas fickor inte räcker till för att hålla dina föremål är adidas löparväskor svaret. När du bär småsaker som telefon, nycklar och plånbok i fickorna kan du även få obekväm och ojämn viktfördelning vilket påverkar din prestation under träningen. Med en skön midjeväska kan du bekvämt bära med dig det du inte kan lämna hemma. För tyngre packning hittar du ryggsäckar med strömlinjeformad design och vadderade bärremmar för att du ska kunna hålla komforten även när du springer med mer packning och exempelvis vill få med dig vattenflaskor. 

Välj mellan midjeväska och löparryggsäck

adidas har en stor kollektion av olika väskor för både träning och vardag. Bland de väskor som specifikt är anpassade efter löpning hittar du både midjeväskor och ryggsäckar. För en kortare löprunda till vardags passar adidas midjeväskor perfekt. Dessa gör att du får med dig nödvändigheter som telefon, plånbok och nycklar utan att dessa skramlar omkring i dina fickor. Midjeväskorna kan både bäras kring midjan och snett över kroppen beroende på vad du föredrar. För längre utflykter eller vandringar där du kan komma att springa är en löparryggsäck ett utmärkt val. Dessa har specifika fack för vattenflaskor och lätta men slitstarka material. Med ventilerande meshmaterial mot ryggen och på bärremmarna leds både fukt och värme bort från kroppen så du slipper känna dig svettig just där väskan bärs.

Snygg design som funkar även till vardags

adidas löparväskor kommer i minimalistisk och sportig design i monokroma färgskalor. Med diskreta designdetaljer som 3-Stripes eller adidas logga får du en tidlös och sportig look. Midjeväskorna passar precis lika bra för en promenad på stan som för löprundan och du kan bekvämt bära med dig småsaker samtidigt som du håller händerna fria. Både ryggsäckar och midjeväskor har smarta fack som gör att du enkelt kan hålla koll på och organisera din packning.