alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Löparväskor

 
[5]
Med adidas smarta löparväskor kan du få med dig nödvändigheter och värdesaker under din träningsrunda. Tack vare tåliga material och bekväma bärremmar slipper du påverka din träning med extra vikt.

Högteknologiska löparväskor i smart design

I adidas kollektion av löparryggsäckar och magväskor för löpning hittar du produkter i tåliga material som håller dina värdesaker skyddade. Med en löparväska får du även en snygg accessoar som inte bara är funktionell men som även höjer din träningsstil. adidas väskor för löpning kommer i både minimalistisk design och fräscha utformningar. Här hittar du till exempel klassiska helsvarta modeller med en minimalistisk Badge Of Sport-logga i kontrasterande vitt. Du hittar också modeller med mönstrade och oversized versioner av Badge Of Sport samt klara färger i bland annat rött och blått.

Funktionell design för att förbättra din träning

För att få med dig småsaker som telefon, plånbok och nycklar under löprundan är en magväska för löpning att rekommendera. Denna ser till att du håller armarna fria så dina rörelser inte påverkas av att behöva hålla något i händerna. Dessutom får du en jämnare viktfördelning och säkrare förvaring av dina värdesaker än om du har dem i klädernas fickor. För längre sträckor där du behöver ha med dig mer packning hittar du lätta löparryggsäckar. Dessa har breda och vadderade bärremmar för bekvämlighet och dessutom fuktavledande och ventilerande material så du inte känner dig varm och svettig. Med tåliga och vattenavvisande material slipper du dessutom oroa dig för regn. Ryggsäckarna har smarta fack så du ska kunna skilja vattenflaskan från värdesaker och annan packning.

Rätt väska för rätt användningsområde

I utbudet av löparväskor hittar du både ryggsäckar och midjeväskor. En ryggsäck är ett bra val för längre terränglöpningar där du behöver ha med dig vatten och andra nödvändigheter men vill se till att ha jämn viktfördelning. För löparrundor där du bara behöver ha med dig småsaker passar magväskan perfekt.