alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Midjeväskor för löpning

 
[3]

Gör löprundan enklare med våra midjeväskor för löpning

Att sticka ut och springa låter väl smidigt och lätt. Men har man ingenstans att lägga mobilen och nycklarna så har man problem. Det är inte särskilt praktiskt att hålla dessa i handen. Vissa försöker snöra fast nyckeln i skosnöret, andra låter mobilen skumpa upp och ner i fickan med risk för att den åker i backen. Våra midjeväskor för löpning är en enkel lösning på ett jobbigt problem. Med dem kan du lätt få med dig alla småsaker du inte vill lämna hemmet utan. Du kan till exempel få med dig bankkortet ifall du vill köpa en flaska vatten på vägen, eller springer förbi en butik med en rea du bara inte kan motstå. Oavsett vad det är du behöver få med dig kan du antagligen få ner det i våra bumbags.

Använd midjeväskorna för löpning när du vill ha händerna fria

Det är så klart inte bara när man är ute på en löprunda som man kan behöva ha händerna fria. Du kanske har fullt upp med att skjuta en barnvagn med ena handen och dricka kaffe med den andra. Eller så vill du bara ta en långpromenad och låta armarna hänga fritt utan att behöva ha en väska hängande över axeln. Midjeväskor för löpning är riktigt smidiga till det mesta, och vi skulle inte bli förvånade om det visar sig att din nya lilla väska blir den du använder allra mest. Även dagar när du har med en stor ryggsäck, till exempel när du reser, är det väldigt praktiskt att ha en midjeväska eftersom du kan lägga dina värdesaker där så du inte behöver ta av ryggsäcken varje gång du ska betala något, visa tågbiljetten eller hitta passet. Våra midjeväskor har också smarta detaljer, som till exempel reflexer så du syns i trafiken.