alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Nemeziz

 
[4]

Skor för framtida fotbollsstjärnan i adidas Nemeziz-kollektion

Fotbollsskor i adidas Nemeziz-kollektion är för dig som vill ta träningen till nästa nivå. Skjut, dribbla, finta eller glidtackla bollen i stil med ett par stilrena skor i världsklass. Alternativen i sortimentet är framtagna med en riktigt flexibel ovandel samt med Tension Tape för personlig utformning. En del modeller är dessutom tillverkade med delad yttersula av flexibelt material vilket gör att du kan röra dig helt obehindrat på planen. Något som sticker ut direkt är skons snygga design. Ett par fotbollsskor i adidas Nemeziz-kollektion kommer i allt från en kombination av Core Black och Signal Green till blåaktigt Royal Blue-färg. I urvalet hittar du dessutom skor för alla typer av underlag, så vare sig du spelar på konstgräs, grus eller riktigt gräs finns här ett par skor som passar dig.

Fotbollsskor som höjer nivån på din träning

Fotbollsskor kan vara ett väldigt personligt val. Därför behöver utbudet innehålla skor som passar många typer av spelare. I adidas Nemeziz-kollektion hittar du självsäkra val för både anfall och försvar. Här finns exempelvis toppmoderna alternativ med TPU-injicerad yttersula för fasta underlag utan snöre. En del skor kommer dessutom med hög ovandel i mjukt syntetläder, och sist finns versioner med både hög och låg vrist. De med lägre vrist ger ökad rörelsefrihet medan en högre modell ger stöd åt ankeln, så du kan finta motståndarna utan att känna det i vristen dagen efter.

Modeller för både anfall och försvar

Man blir inte en fotbollsstjärna över en natt. Alla storspelare vet att träning dag in och dag ut är vad som ger resultat. Därför är det viktigt att skorna håller sig fräscha under en längre tid, så du kan träna på topp inför den blivande fotbollskarriären. I adidas Nemeziz-kollektion finns med andra ord skor som håller måttet oavsett väder. Skorna är tillverkade i slitstarkt material som samtidigt tillåter snabba rörelser ute på plan. För finessliraren finns skor med extra responsiv känsla och agility-dobbar, menat för total bollkontroll.