alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Pojkkläder rea

 
[364]
1 / 8
Sida:av 8

Låt barnen hålla stilen med snygga pojkkläder på rea

adidas kläder är designade med fokus på rörelsefrihet och komfort och detta gäller även för kollektionen av barnkläder. Med högteknologiska material och smarta snitt får barnen plagg som håller de bekväma under skoldagen och som låter dem utforska nya träningsformer och sporter med de bästa förutsättningarna. Bland pojkkläder på rea hittar du snygga grafiska tryck som låter barnen hålla stilen, men även klassiska adidasdetaljer som ger en ikonisk och tidlös stil. Här hittar du plagg som gör att du slipper välja mellan stil och komfort!

Outlet för pojkkläder med högpresterande material

För att få så hög bekvämlighet som möjligt har adidas tagit fram flera högteknologiska material på sina plagg. Bland pojkkläder på rea hittar du bland annat plagg som leder bort både fukt och värme från kroppen för att undvika svettfläckar och en klibbig känsla. Med ventilerande paneler kan barnen dessutom hålla sig svala även under långa matcher eller lek under varma dagar. För de allra minsta hittar du snygga ställ med matchande topp och byxor, och för att underlätta att dra på och av kläderna finns smarta lösningar som tryckknappar på axeln samt dragsko i midjan. 

Pojkkläder med snygg stil 

Låt barnen hålla stilen med adidas pojkkläder på rea. I vår outlet för pojkkläder hittar du klassiska adidas stilar som träningsställ med 3-Stripes längs med ärmar och ben såväl som klassiska adidas loggor och den ikoniska Trefoil-loggan. För att ge barnen extra motivation kan du även välja kläder som har deras favoritlags emblem. Bland annat hittar du erbjudanden om fotbollströjor med olika lagtillhörighet bland pojkkläder på rea. Låt barnen visa sin lagtillhörighet och utrycka sin individuella stil med adidas fotbollströjor. I kollektionen av barnkläder hittar du även coola mönster och grafiska tryck som är särskilt framtagna för barn. Med färgglada mönsterkombinationer kan du piffa upp barnens dag.