alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

shorts pojke

 
[112]
1 / 3
Sida:av 3

Shorts för pojkar

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits för pojkar passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. Barn och unga är självsäkra och utvecklar sin egen stil. Med adidas kan de nå sin unika potential från start. Kläder med adidas legendariska logotyp är en integrerad del av sportvärlden och inom streetmodet. Våra shorts har en obestridlig 3-stripes-design. Våra shorts för pojkar ger dig stil.

Skapade för kreatörer – shorts för pojkar från adidas

Vi har shorts som har tillverkats med bomull, nylon och polyester. Alla kläder som innehåller bomull känns sköna mot huden eftersom man inte svettas så intensivt i dem. Materialet är perfekt om du är ute och rör dig på din lediga tid eller ägnar dig åt mindre ansträngande träning.

Med våra märken står du i centrum

Oavsett om det är märken som Athletics, Performance eller Originals – med adidas-shorts får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Högt skattade klassiker och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld.

Våra mest innovativa teknologier, som TECHFIT, hjälper dig att höja prestationerna. HEAT.RDY, CLIMACHILL och CLIMACOOL absorberar fukt, håller kylan ute och ger mysig värme åt dina ansträngda muskler. Våra kollektioner med shorts inkluderar Trefoil, Clima och Condivo. Vi har shorts i rött, svart, orange och många andra färger.

Människor med nyskapande idéer som revolutionerar världen – adidas-produkter för pojkar. Nästa generations ”sneakerheads” ligger redan i startgroparna. De som vill upptäcka något nytt varje dag behöver känna sig bekväma under tiden. Det är här våra kollektioner för pojkar kan bidra med det som behövs! Finn din egen väg på skolan eller stranden. När framtiden börjar är upp till dig. Skaffa våra shorts för pojkar från adidas – nu är stunden inne.