alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Röd · X

 
[22]

Visa framfötterna med adidas röda X fotbollsskor

Om du är ute efter nya skor till din nästa fotbollsträning eller match har du kommit helt rätt. adidas röda X fotbollsskor är bland de bästa av sitt slag. De har en lätt ovandel i mesh som böjer sig med fötterna vilket underlättar vid snabba rörelser på planen. Dessutom låter ovandelen fötterna andas i skorna så du behåller en sval känsla när pulsen stiger. Dessa modeller har ett lågt Clawcollar-skaft som fixerar foten och en yttersula i TPU. Det finns två olika dobbformer på den yttre sulan som gör det enklare att stanna och starta när du spelar på fasta underlag. Du kan också välja en modell med lätt, perforerad yttersula i gummi som passar speciellt bra på konstgräs. Röda X fotbollsskor har en bekvämt åtsittande passform som stödjer på ett skönt sätt. En del skulle säga att den påminner om strumpor, och på framfoten sitter pilformade dobbar medan på hälen finns runda dobbar.

Röda X adidas fotbollsskor - för alla målinriktade spelare

Här hittar du avancerade skor för alla fotbollsspelare som älskar utmaningar. Röda X adidas fotbollsskor har en lätt design och smarta funktioner för att du ska kunna prestera på topp varje gång du tränar. Med rätt utrustning blir det mer bekvämt att träna. Du kommer garanterat att märka skillnaden mellan dessa skor och de du hade innan. Dessa fotbollsskor har strategiskt placerade dobbar som underlättar på fotbollsplanen och du kommer kunna springa fortare och ha bättre koll på bollen än någonsin. De här modellerna finns för barn, ungdomar och vuxna. adidas X finns i flera varianter och färger, men i den här kollektionen sätter vi fokus på de röda fotbollsskorna. Den röda färgen ger extra mycket stilpoäng till din utstyrsel och den passar snyggt ihop med dina övriga fotbollskläder.