alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Svarta Predator

 
[99]
1 / 3
Sida:av 3

För alla fotbollsspelare: Svarta Predator

Om du är en inbiten fotbollsspelare som ställer krav på din utrustning är svarta adidas Predator något för dig. I den här kollektionen hittar du fotbollsskor som ger dig bättre kontroll på bollen så du kan prestera på topp vid varje träningstillfälle. Svarta Predator-skor är uppdaterade med de senaste teknologierna, allt för att ge högklassig komfort och funktionalitet. Predator-kläder och skor är ikoniska och används av de allra skickligaste fotbollsproffsen runt om i världen. Fotbollsskorna har en åtsittande och stödjande passform och stickad textil som sluter om foten på ett behagligt sätt, ungefär som en strumpa. Gummiförstärkningarna på framfoten gör att du får ett bra grepp och kontroll över bollen under passningarna. adidas svarta Predator fotbollsskor finns för olika typer av underlag, så oavsett om du spelar på hårt eller mjukt underlag kan du hitta en sko som passar dig och dina behov. Med rätt par skor är du redo att dominera på planen, oavsett om det är träning eller match.

Svarta adidas Predator – fotbollsskor och kläder för alla ambitiösa spelare

När du spelar fotboll är utrustningen A och O. Därför gäller det att välja skor och fotbollskläder med omsorg. Det gäller till exempel att hitta ett par skor som passar underlaget du spelar på. Men svarta adidas Predator är mer än bara skor, här kan du även hitta handskar för målvakter som vill få total kontroll över sina målområden. Målvaktshandskarna bidrar till snygga räddningar och de passar till både träningen och matchdagen. Kanske vill du fullända din look med ett par svarta fotbollsshorts och en t-shirt. Svarta Predator-kläder är tillverkade i fuktabsorberande material som låter dig fokusera på bollen istället för att störas av svett och fukt. Med Predator-plagg kan du lägga allt fokus på att förbättra ditt spel, oavsett vilken position du har på planen.