alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Tiro

 
[299]
1 / 7
Sida:av 7

Redo för fotbollsplanen med adidas Tiro

Med adidas Tiro-kollektion är du redo för både match och träning på planen. adidas har designat sina olika kollektioner för specifika användningsområden och sporter för att du ska få så bra utgångspunkt som möjligt för att prestera på topp, oavsett din träningsform. Kollektionen Tiro är gjord för fotbollsplanen och du hittar kläder för både träning och match. Kollektionen kommer i storlekar för både vuxna och för juniorer, och förutom kläder hittar du nödvändig utrustning som fotbollar och målvaktshandskar i kollektionen. Välj bland snygga och klassiska adidas modeller med 3-Stripes och adidasloggan.

Fullt fokus på bollen med adidas Tiro 17

Med adidas Tiro 17 får du sköna plagg som minskar distraktion och låter dig hålla fullt fokus på matchen. Du hittar sköna fotbollsshorts i tunna material som ger dig full rörelsefrihet men även skön ventilation och en sval och torr känsla under matchen. Med sina snabbtorkande material slipper du en svettig och klibbig känsla under intensiv träning. Denna kollektion har även praktiska träningsbyxor som du kan dra på över dina fotbollsshorts för att hålla dig varm under uppvärmningen och på väg till träningen. Matcha med en adidas Tiro fotbollsjacka för en enhetlig look från topp till tå. 

Smart utrustning och tillbehör från Tiro

I kollektionen Tiro hittar du smarta duffelväskor som gör att du får med dig all din utrustning till träningen. Fotbollsväskorna har särskilda fack för smutsiga träningsskor så de hålls åtskilda från resten av din packning. Du hittar även flera olika modeller av målvaktshandskar som ger dig bra grepp på bollen och skön vaddering för att skydda handflatorna. Med träningsbollen från Tiro kan du finslipa ditt spel och får en tålig boll som är designat för hårt spel. Matcha med adidas fotbollsskor som kommer i modeller för olika underlag så du kan flyga fram på planen.