alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Black Friday: Ultraboost

 
[15]

Lägg i högsta växeln med Black Friday: UltraBoost

När du vill kunna springa snabbare och längre än någonsin behöver du ett par skor som inte bara tar, utan ger dig energi. På Black Friday: UltraBoost finner du löparskor med Boost, det vill säga skor som ger energiåtergivning varje gång du sätter ner fötterna. När du springer i de här skorna får du en känsla av att du klarar lite till, och löparglädjen är ett faktum. Förutom att sulorna har Boost så har skorna på Black Friday: UltraBoost självklart allt annat man behöver från sina löparskor, såsom bekvämt fotvalvstöd, perfekt passform och slitstarka material. Dessutom är de delvis gjorda av återvunnen polyester.

Så väljer du rätt skor på adidas Black Friday-outlet på UltraBoost

När man väljer skor är det viktigaste att man hittar ett par som är designade för det de ska användas till. Skorna på vår Black Friday-outlet på UltraBoost är rena löparskor. De ger optimal stötdämpning och energiåtergivning när du springer och kan användas både på hårda ytor som asfalt och mjuk mark som till exempel i skogen. De här skorna har en stretchig passform vilket gör att de funkar bra till de flesta fötter. Om du ska springa mycket i naturen i alla möjliga väder rekommenderar vi att köra på ett par i svart eller en annan mörk färg, så att du inte behöver oroa dig för fläckar. Men ett par vita löparskor är alltid snyggt om du springer där det inte är risk för lera. Alla skorna har en modern design med våra ikoniska 3-Stripes och kul detaljer som reflexer, oväntade färgstänk eller härliga mönster. Deras häftiga design ger dig rätt känsla när du ska ut och springa då de utstrålar energi och glädje. Precis vad som behövs när man ska orka sätta personliga rekord i löpspåret.