alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

adidas Ultraboost rea

 
[91]
1 / 2
Sida:av 2

Lätta steg och flexibel känsla med adidas UltraBoost på rea

adidas har tagit fram flera olika teknologier som är särskilt anpassad efter olika träningsformer för att du ska kunna prestera så bra som möjligt under din träning. Med adidas UltraBoost på rea får du bra erbjudanden på skor som ger explosiva löpsteg. Med denna energiåtergivande teknologi orkar du längre och får lätta steg tack vare skornas utformning. Skorna kommer i modeller som passar för flera olika typer av underlag och löparformer och de kommer i storlekar både för vuxna och barn för att alla åldrar ska kunna dra nytta av komforten som denna teknologi ger dig. 

Högteknologisk design med rabatt i adidas UltraBoost-outlet 

adidas UltraBoost på rea är ett par högfunktionella löparskor som revolutionerat löparvärlden med sin teknologi. Med en ovandel i mesh får du en strumpliknande och fotnära passform på skorna som både är lätt och flexibel. Materialet är dessutom förstärkt så att skorna trots den tunna överdelen ger fötterna stabilitet och en fixerad känsla. Mellansulan med Boost ger dig energiåtergivande stötdämpning som både ger dig en fjädrande och lätt känsla i stegen samt skydd mot stötar för dina anklar och leder. 

Fynda i vår adidas UltraBoost-outlet för en modern sportstil

Med adidas UltraBoost till rabatt får du skor med en snygg och ikonisk silhuett som ger dig en strömlinjeformad och elegant stil. Skorna kommer med de klassiska adidas 3-Stripes längs med sidorna och den karakteristiska UltraBoost-sulan i kontrasterande färg. För att du ska få ut så mycket som möjligt av dina träningsskor ska du matcha dem med adidas sportstrumpor. Strumporna har en kompressionspassform som ytterligare fixerar foten och kommer dessutom i absorberande och ventilerande material som gör att du håller fötterna torra och svala. Med rätt strumpor slipper du även friktion och skav i skorna så du inte distraheras från dina mål.