alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

vita tennisskor

 
[15]
Dam Tennis Vit Court Jam Bounce Clay ShoesDam Tennis Vit Court Jam Bounce Clay Shoes

Court Jam Bounce Clay Shoes

Dam Tennis

Dam Tennis Vit Grand Court SE ShoesDam Tennis Vit Grand Court SE Shoes

Grand Court SE Shoes

Dam Tennis

Vita tennisskor

Kombinera stil med sport och fritid med adidas skor. adidas skor gör inte bara intryck med sin stil utan är även föregångare när det kommer till komfort. För att kunna prestera på topp inom tennis behöver du utrustning som inte gör dig besviken. adidas har tekniska modeller som hjälper dig till nästa nivå. Dina tennisskor jobbar hårt så att du kan göra ett statement. Den teknologi och de material som tagits fram av adidas har till uppgift att ge fötterna ett långvarigt och välgörande stöd. Med dessa vita tennisskor kommer du att vara redo.

Skapade för kreatörer – vita tennisskor från adidas

Idag överträffar du dig själv – det gäller både om du tränar eller tävlar i tennis: .

Våra tennisskor har tillverkats av läder, mockaläder och syntetläder.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med tennisskorskollektioner som Performance ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Performance är framtagen för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion.

Vi testar noggrant ny teknologi som CLOUDFOAM i tuffa förhållanden. Responsiv stötdämpning tack vare mellansulan med BOOST som skickar tillbaka energin som du har använt. Vi har utvecklat den flexibla och lätta mellansulan med BOUNCE som ger dig kraft i varje steg så att du håller dig fulltankad med energi. Duramo, Advantage och Barricade är våra populära kollektioner med tennisskor.

Människor med nyskapande idéer som förändrar världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. I vårt stora urval hittar du skor för hårda planer. Framtiden börjar idag. Välj våra vita tennisskor från adidas – nu är stunden inne.