alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotbollskläder och kits för barn

 
[111]
1 / 3
Sida:av 3

Fotbollskläder och kits för barn som älskar fotboll

Unga fotbollsfans kan nu få en hel kompletterad look inför träningen eller matchen. Med en snygg matchtröja och tillhörande shorts från adidas får barnen en mjuk känsla tack vare det fuktabsorberande materialet. Du kan också välja exklusiva fotbollskläder och kits för barn med tillhörande strumpor. Perfekt för de unga spelarna som har framtiden framför sig. Med ett sådant här kit från adidas kan de yngsta familjemedlemmarna också vara med på läktaren eller i tv-soffan och heja fram favoritlaget.

Fotbollskläder för barn - för de framtida stjärnorna inom fotboll

Med ett praktiskt fotbollskit för barn från adidas får barnen en lysande start på fotbollskarriären. Rätt utrustning är A och O när det gäller de flesta typer av idrott, och det gäller även fotboll. Här kan alla hitta tröjor som hyllar favoritlagen. Dessa tröjor finns med flera olika tryck - Ajax, Juventus, Real Madrid och många fler. Inför landskamperna kan du göra dig redo med matchtröjor som hyllar de olika ländernas lag. Med dessa sportiga fotbollskläder och kits för barn kommer du känna dig som ett proffs på planen.

Mjuka och sköna barnkläder för fotboll

Oavsett om det är träning eller match som står på dagens schema är du garanterat väl utrustad med ett snyggt fotbollskit från adidas. Dessa miniformat av de klassiska matchtröjorna passar utmärkt för fans i de yngre åldrarna. Fotbollskläder för barn är även sköna att bära till vardags eller på gympalektionen eftersom de är tillverkade i ett mjukt och skönt material. När det är varmt ute är det skönt att bära ett par fotbollsshorts som låter benen andas och ger mycket rörelsefrihet till pigga barn. Kortbyxorna för barn är gjorda med ett lätt material som torkar snabbt, och för kyligare dagar kan barnet bära en långärmad variant av de klassiska matchtröjorna.