alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Fotbollskläder och kits för barn

 
[127]
Arsenal 22/23 Away Shorts
Manchester United 22/23 Away Shorts
Manchester United 22/23 Third Shorts
Arsenal 22/23 Home Mini Kit
Manchester United 22/23 Home Mini Kit
Manchester United 22/23 Home Baby Kit
FC Bayern 22/23 Home Mini Kit
Arsenal 22/23 Away Jersey
Arsenal 22/23 Third Jersey
Real Madrid 22/23 Away Jersey
Arsenal 22/23 Home Jersey
Argentina 22 Home Jersey
FC Bayern 22/23 Third Jersey
Juventus 22/23 Away Jersey
Arsenal 22/23 Home Shorts
Arsenal Condivo 22 Training Jersey
Manchester United Pre-Match Jersey
Juventus 22/23 Away Shorts
Ajax Amsterdam 22/23 Away Jersey
Juventus 22/23 Home Jersey
Arsenal Condivo 22 Training Jersey
Manchester United 22/23 Away Baby Kit
Manchester United 22/23 Long Sleeve Third Jersey
FC Bayern 22/23 Away Jersey
Arsenal 22/23 Third Shorts
Manchester United 22/23 Third Baby Kit
Arsenal 22/23 Home Baby Kit
Tiro 21 Training Jersey
FC Bayern 22/23 Away Shorts
Juventus Pre-Match Jersey
Argentina 22 Home Shorts
Real Madrid 22/23 Long Sleeve Home Jersey
Real Madrid Condivo 22 Training Jersey
Arsenal 22/23 Long Sleeve Home Jersey
Ajax Amsterdam 22/23 Away Baby Kit
Ajax Amsterdam 22/23 Home Mini Kit
Juventus 22/23 Home Baby Kit
Leicester City FC 22/23 Home Jersey
Celtic FC 21/22 Home Jersey
Celtic FC 22/23 Third Mini Kit
Juventus 22/23 Home Shorts
FC Nürnberg 22/23 Home Jersey
FC Nürnberg 22/23 Third Jersey
1 / 3
Sida:av 3

Fotbollskläder och kits för barn som älskar fotboll

Unga fotbollsfans kan nu få en hel kompletterad look inför träningen eller matchen. Med en snygg matchtröja och tillhörande shorts från adidas får barnen en mjuk känsla tack vare det fuktabsorberande materialet. Du kan också välja exklusiva fotbollskläder och kits för barn med tillhörande strumpor. Perfekt för de unga spelarna som har framtiden framför sig. Med ett sådant här kit från adidas kan de yngsta familjemedlemmarna också vara med på läktaren eller i tv-soffan och heja fram favoritlaget.

Fotbollskläder för barn - för de framtida stjärnorna inom fotboll

Med ett praktiskt fotbollskit för barn från adidas får barnen en lysande start på fotbollskarriären. Rätt utrustning är A och O när det gäller de flesta typer av idrott, och det gäller även fotboll. Här kan alla hitta tröjor som hyllar favoritlagen. Dessa tröjor finns med flera olika tryck - Ajax, Juventus, Real Madrid och många fler. Inför landskamperna kan du göra dig redo med matchtröjor som hyllar de olika ländernas lag. Med dessa sportiga fotbollskläder och kits för barn kommer du känna dig som ett proffs på planen.

Mjuka och sköna barnkläder för fotboll

Oavsett om det är träning eller match som står på dagens schema är du garanterat väl utrustad med ett snyggt fotbollskit från adidas. Dessa miniformat av de klassiska matchtröjorna passar utmärkt för fans i de yngre åldrarna. Fotbollskläder för barn är även sköna att bära till vardags eller på gympalektionen eftersom de är tillverkade i ett mjukt och skönt material. När det är varmt ute är det skönt att bära ett par fotbollsshorts som låter benen andas och ger mycket rörelsefrihet till pigga barn. Kortbyxorna för barn är gjorda med ett lätt material som torkar snabbt, och för kyligare dagar kan barnet bära en långärmad variant av de klassiska matchtröjorna.