alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Simglasögon för barn

 
[3]

Sköna och säkra simglasögon för barn

adidas har designat alla sina kollektioner och produkter med funktion och komfort i centrum. Detta gäller även produkter för barn som låter de små utforska världen och ägna sig åt både sport och lek med högsta komfort för att allt fokus ska ligga på rörelse! Med simglasögon för barn hålls vatten borta från känsliga ögon och barnen kan lära sig att simma och dyka i både pool och hav. Med simglasögon i juniorstorlekar får barnen säker passform som sitter bekvämt på plats runt ögonen utan att låta vatten läcka in. 

Optimal komfort under simträningen

adidas simglasögon för barn har bekväm passform som inte sitter åt för hårt runt huvudet och som säkert håller vatten ute från ögonen. Med praktiska remmar kan glasögonen justeras så att passformen blir perfekt. Med högteknologiska funktioner som gör att UV-strålar filtreras bort från ögonen och som förhindrar imma från att bildas på simglasögonen får barnen en bekväm utrustning för sin simträning. Med böjda glas får barnen dessutom maximalt synfält för att se ordentligt under vattnet. I kollektionen av simglasögon för barn hittar du flera olika modeller av simglasögon och olika typer av passform kring näsa och ögon.

Snygg stil för både lek och träning

Vare sig barnen tränar simning eller ska leka i poolen är adidas simglasögon för barn perfekta för att ge optimal komfort och för att uppmuntra barnen till att utforska vattenvärlden. Med sina justerbara passformer kan även de allra minsta barnen bekvämt upptäcka simning som en rolig aktivitet. adidas simglasögon för barn är gjorda för att likna solglasögon och har breda och böjda linser. Dessa kommer i både diskreta och dämpade färger samt roliga nyanser som neon rosa och klarblått. Matcha med adidas bekväma simmössor som håller håret bekvämt på plats och borta från ansiktet under träningen.