alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Golftillbehör & golfkläder dam rea

 
[18]

Unna dig något nytt bland golfkläder och golftillbehör för damer på rea

Om du både gillar golf och att fynda så har du verkligen kommit till rätt ställe. Just nu har vi nämligen golfkläder och golftillbehör för damer på rea till riktigt fina priser. Här kan du hitta både skor och kläder som gör golfrundan ännu lite trevligare. För visst kan man fokusera bättre på spelet när man har på sig en outfit som man trivs i och känner sig fin i? Det första som slår en när man ser våra golfkläder och golftillbehör för damer på rea är hur stilrena och klassiska de är. De är den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet som hör sporten till.

Vår golfkläder och golftillbehör för damer-outlet – en riktig hole in one

Bakom den flotta ytan gömmer sig funktionaliteten hos riktigt tuffa träningskläder som är gjorda för att hålla och stötta dig igenom golfrundan. Till exempel har våra pikétröjor inbyggt solskydd med SPF 50. När du kompletterar skyddande kläder med solkräm får du ett bra skydd under soliga dagar så du inte bränner dig eller utsätter huden för skada. Glöm inte att köpa en snygg golfkeps som kastar sin skugga över ditt ansikte så du ser bättre när du spelar.

Vårda golfkläderna och skorna du fyndar på rean

Det är riktigt härligt att ta upp sina nya skor ur kartongen för första gången när man har köpt dem, men ha inte för bråttom att börja använda dem. Först är det viktigt att du impregnerar dem, för det skyddar dem mot både smuts och vatten. Rengör skorna regelbundet med en skummande rengöring och en trasa, och ibland kan man även behöva borsta bort smuts med en borste. När du köper klädesplagg på vår golfkläder och golftillbehör för damer-outlet är det bra att tvätta dem på låga temperaturer.