alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

löparkläder dam

 
[455]
Dam Löpning Svart Run It TeeDam Löpning Svart Run It Tee

Run It Tee

Dam Löpning

Running Graphic Tee (Gender Neutral)
Own the Run Hooded Running Windbreaker
Own the Run Winter Running Leggings
Own the Run Hooded Running Windbreaker
Techfit Long Leggings
Designed to Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport Leggings
AEROREADY Designed to Move Cotton-Touch 7/8 Leggings
Marimekko Run Icons 3-Stripes Hooded Running Windbreaker
Terrex Agravic 2.5-Layer Rain Jacket
Marimekko Run Icon 3-Stripes Dress
Run Icon 3-Stripes Dress
Own the Run Tee
Run Icons Winter Running Leggings
adidas by Stella McCartney TruePace Woven Jacket (Plus Size)
Designed to Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport Leggings (Plus Size)
Parley Adizero Running Tee
Run Icons 7/8 Soft Shell Running Pants
Runner Tee (Plus Size)
FastImpact COLD.RDY Winter Running Long Leggings (Plus Size)
X-City COLD.RDY Running Cover-Up
Primeblue Designed 2 Move 3-Stripes Sport Tank Top
FastImpact COLD.RDY Winter Running Long Leggings
Designed to Move High-Rise 3-Stripes 3/4 Sport Leggings
Run Icons Running Long Sleeve Tee
FORMOTION Sculpt Leggings
Running Medium-Support Seamless Merino Wool Bra
Adizero Long Running Tights
Own the Run Tee
Pacer 3-Stripes Woven Two-in-One Shorts
Parley Adizero Run Tank Top
Marimekko Run Icons 3-Stripes 7/8 Running Leggings
Run Fast Zip Solid Jacket
X-City Running Soft Shell Jacket
FastImpact Running 7/8 Leggings
Run Icons 7/8 Running Leggings
FastImpact Running Leopard 7/8 Leggings
adidas Own The Run 1/2 Zip Tee
AEROREADY Made for Training Minimal Shorts
Primeblue Designed 2 Move Logo Sport Tee
Marathon 20 Shorts
Run Icons Made with Nature Running Long Sleeve Tee
Parley Adizero Long Sleeve Running Tee
Marimekko Run Icons 3-Stripes 7/8 Running Leggings
1 / 10
Sida:av 10

Löparkläder för damer

Vad driver dig? Sportig design, avslappnade retrovibbar och ett stort utbud av mångsidiga outfits för damer ger inspiration till en ledig streetstil. När du tränar löpning krävs styrka för att nå mållinjen. adidas plagg är tillverkade av material som håller dig bekväm och följer dina rörelser – så att du kan ge allt. Våra löparkläder fungerar lika bra om du lämnar staden över helgen som när du kliver ut genom ytterdörren. Våra löparkläder för damer ger dig stil.

Sätt upp dina egna regler – löparkläder för damer från adidas

Idag lyfter du prestationerna till nya höjder – det gäller både om du tränar eller tävlar i löpning: .

Våra löparkläder har tillverkats av bomull, nylon och polyester. De som är aktiva under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortfarande känns bra vid dagens slut. Bomull är det fulländade materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så rikligt i det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med löparkläderskollektioner som Performance, Athletics och adidas by Stella McCartney ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Söker du efter funktionell design i kombination med pålitlig funktion under alla förhållanden? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den perfekta följeslagaren. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som skapar sina egna regler.

Våra mest innovativa teknologier, som TECHFIT, hjälper dig slå ditt personbästa. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som RAIN.RDY, CLIMAWARM och CLIMASTORM. Pulseboost, Essentials och adizero är våra populära kollektioner med löparkläder. Det är viktigt för oss att ta hand om miljön. Det är därför vi har utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats in på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed omsorg om planeten med superfunktionell design. Våra löparkläder finns i svart, beige, orange och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för damer kan du både ha roligt och prestera på topp. Är stil och funktion viktigt för dig? Utforska vårt stora utbud med outfits för kvinnor. Vare sig det gäller minimalistisk sportstil eller spektakulära uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. Längdskidåkning, maratonlopp, utförsåkning, snowboardåkning, triathlon eller tävling – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas har du den bästa utrustningen för att göra exakt det. Visa din alldeles individuella stil med löparkläder för damer från adidas.