alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

löparkläder dam

 
[219]
Dam Y-3 Svart Y-3 LöparjackaDam Y-3 Svart Y-3 Löparjacka

Y-3 Löparjacka

Dam Y-3

1 / 5
Sida:av 5

Löparkläder för damer

Vad driver dig? Sportig design, avslappnade retrovibbar och ett stort utbud av mångsidiga outfits för damer ger inspiration till en ledig streetstil. När du tränar löpning krävs styrka för att nå mållinjen. adidas plagg är tillverkade av material som håller dig bekväm och följer dina rörelser – så att du kan ge allt. Våra löparkläder fungerar lika bra om du lämnar staden över helgen som när du kliver ut genom ytterdörren. Våra löparkläder för damer ger dig stil.

Sätt upp dina egna regler – löparkläder för damer från adidas

Idag lyfter du prestationerna till nya höjder – det gäller både om du tränar eller tävlar i löpning: .

Våra löparkläder har tillverkats av bomull, nylon och polyester. De som är aktiva under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortfarande känns bra vid dagens slut. Bomull är det fulländade materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så rikligt i det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med löparkläderskollektioner som Performance, Athletics och adidas by Stella McCartney ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Söker du efter funktionell design i kombination med pålitlig funktion under alla förhållanden? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den perfekta följeslagaren. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som skapar sina egna regler.

Våra mest innovativa teknologier, som TECHFIT, hjälper dig slå ditt personbästa. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som RAIN.RDY, CLIMAWARM och CLIMASTORM. Pulseboost, Essentials och adizero är våra populära kollektioner med löparkläder. Det är viktigt för oss att ta hand om miljön. Det är därför vi har utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats in på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed omsorg om planeten med superfunktionell design. Våra löparkläder finns i svart, beige, orange och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för damer kan du både ha roligt och prestera på topp. Är stil och funktion viktigt för dig? Utforska vårt stora utbud med outfits för kvinnor. Vare sig det gäller minimalistisk sportstil eller spektakulära uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. Längdskidåkning, maratonlopp, utförsåkning, snowboardåkning, triathlon eller tävling – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas har du den bästa utrustningen för att göra exakt det. Visa din alldeles individuella stil med löparkläder för damer från adidas.