alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

dubbade löparskor

 
[5]

Löparskor

Med adidas skor kombinerar du stil med sport och fritid. adidas skor imponerar inte bara med sin stil utan är även föregångare när det gäller komfort. Om löpning är din hobby behöver du säkerställa att fötterna får rätt stöd. Skor från adidas kombinerar komfort med stil och teknologi för att ge ett pålitligt stöd när du ägnar dig åt dina favoritaktiviteter. Löparskor från adidas skyddar fötterna och erbjuder äkta komfort så att du kan njuta av varje ögonblick. Alla löparskor från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – löparskor från adidas

Vi har utrustningen för din sport så att du blir riktigt motiverad att maximera dina prestationer när du tränar löpning: .

Textil är ett material vi använder för att producera våra löparskor.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med löparskor från märken som Performance. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. BOOST är den mest reaktiva absorptionen vi någonsin utvecklat och det innebär maxad kraft i vartenda steg. BOOST ger mer responsiv stötdämpning är någonsin tidigare för att ge maxad kraft steg efter steg. Du hittar löparskor i kollektionen adizero. Våra löparskor är tillgängliga i rosa, svart och vitt.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för herrar kan du höja ribban och ha kul. Triathlon – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas har du den bästa utrustningen för att göra precis det. Skor från adidas är extremt allsidiga, det spelar inom roll om det gäller löpbana och väg. Löparskor från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att uppnå dina mål varje dag.