alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Flickor · Fotboll · Skor

 
[66]
1 / 2
Sida:av 2

Springvänliga och bekväma fotbollsskor för flickor

Dessa fotbollsskor för flickor är speciellt gjorda för att du ska kunna röra dig snabbare och lättare. De har en snörlös design med stretchig plös som gör de väldigt enkla att dra på och av. Den låga hälhöjden gör att belastningen på hälen minskas. Fotbollsskorna har en lätt mesh-ovandel i Speedskin eller Mirageskin och en tight passform som omsluter foten på ett bekvämt sätt utan snörning. Yttersulan i TPU passar perfekt för fasta underlag som fotbollsplaner och konstgräs. Tack vare det låga skaftet får du bättre rörelsefrihet när du springer över planen, och du kan också välja en hög modell som ger stöd åt anklarna. Detaljerna på den snörlösa framfoten ger dig maximal kontroll över bollen. Yttersulan har en dobbdesign som underlättar vid snabba och plötsliga vändningar.

Maxa prestationen med adidas fotbollsskor för tjejer

Du som spelar fotboll vet hur viktigt det är att ha rätt skor. Dessa sköna fotbollsskor för flickor har allt du kan önska. Rörelseutrymme, komfort och passform är nyckelorden när du ska köpa nya skor för fotboll. I adidas sortiment hittar du många snygga och bekväma varianter som kommer göra dig till en stjärna på planen. Den snörlösa modellen har en ren yta som gör att du får bättre kontakt med bollen och den lätta designen kommer få dig att flyga fram över planen.

Fotbollsskor för de blivande proffsen

Med ett par riktigt bra fotbollsskor är inga drömmar för stora. Dessa adidas skor för barn och ungdomar bidrar till en lysande start på karriären. De är speciellt designade för tjejer och passar för spel både utomhus och inomhus. Välj bland en rad snygga designer och färger. Samtliga modeller är unikt framtagna för att du ska kunna springa snabbare och få bättre kontroll över bollen. Smidigheten får du på köpet.