alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Flickor · Fotboll · Skor

 
[79]
1 / 2
Sida:av 2

adidas fotbollsskor för flickor

Ge tjejerna chansen att prestera på hög nivå med rätt skor ute på planen. adidas fotbollsskor för flickor kommer i modeller både för inomhusfotboll och utomhusplaner och det är viktigt att välja rätt sko för rätt underlag. För mjuka underlag som naturligt gräs är det fotbollsskor med dobbar som gäller för att få grepp på underlaget. För inomhusytor eller plana ytor är det istället skor med greppande gummisula eller Non-Marking-sula som gäller.

adidas Predator

Klassikern adidas Predator har en strumpliknande passform runt ankeln för att ge ett stabilt men flexibelt stöd. Ovandelen i mjukt syntetläder har sömmar och prägling på framfoten som ger bättre bollfäste vid skott och passningar. Med dessa skor kan tjejerna ge järnet från startskottet ända fram till slutsignalen. Skon följer med fotens naturliga rörelser för att minska distraktion och hålla fokus på spelet.

adidas Nemeziz

Bland adidas fotbollsskor för flickor hittar du juniorstorlekar av adidas Nemeziz-modell. Dessa fotbollskor är gjorda för att kunna finta bort motståndarna och främja precision och bollkontroll. Skon kommer i en hög modell som ger stöd åt ankeln även under snabba vridningar och vändningar på planen. Välj mellan sulor med dobbar för gräsunderlag eller platta gummisulor för plana ytor och underlag.

Fotbollsskor för inomhusytor

Flera av adidas fotbollsskor för flickor kommer även i modeller för inomhusbanor. adidas X Indoor Boots har en lätt meshovandel som ger en säker passform för både tillslag och fart. Det låga skaftet och den omslutande passformen ger fötterna både stabilitet och rörelsefrihet under explosiva rörelser. Gummiyttersulan passar perfekt både för plana utomhusytor och inomhusbanor. Med skon adidas Copa Indoor Sala Boots får du en gummisula som inte lämnar några märken på inomhusytor. Med en ovandel i lätt Primemesh får du en sko som andas och håller fötterna torra även under intensiva matcher.