alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Flickkläder

 
[756]

Högteknologiska material bland Black Friday: flickkläder på rea

Bland adidas Black Friday: flickkläder-outlet hittar du juniorstorlekar på klassiska adidas-plagg såväl som kläder anpassade efter barnens behov. Med högkvalitativa material får barnen träningskläder och plagg som håller de bekväma, och med full komfort elimineras störningsmoment från kläderna och barnen kan istället fokusera på lek och träning utan distraktion. Bland Black Friday: flickkläder på rea hittar du allt från svala träningskläder till isolerande jackor och överdragsbyxor. Ge barnen full rörelsefrihet för glädje i deras sportutövning och chansen att förbättra sin prestation.

Välj rätt plagg för träningen i adidas Black Friday: flickkläder-outlet

För att barnen ska få ut så mycket som möjligt av sin träning behöver de kläder som främjar de rörelser som träningsformerna kräver. Här hittar du högteknologiska material och smarta snitt som anpassats efter olika träningsformer. För fotbollsträningen hittar du set med matchande t-shirt och fotbollsshorts i fuktavledande material. För att motivera barnen kan du välja fotbollskläder i samma stil som favoritlagets officiella matchplagg. För uppvärmningen hittar du vida överdragsbyxor som håller musklerna varma och som enkelt kan dras på och av över träningsskorna. Träningsjackor med muddar och ståkrage skyddar mot kalla vindar och för friluftsaktiviteter under vintern hittar du smidiga dunjackor som inte hindrar rörelser.

Snygg stil till skolstarten och vardagen

Med adidas Black Friday: flickkläder på rea får barnen en fräsch uppdatering till vardagsgarderoben. Här hittar du många basplagg i snygga stilar. Välj bland långärmade huvtröjor med adidas Badge Of Sport eller snygga trackjackor med adidas 3-Stripes längs med ärmarna. I kollektionen hittar du många av adidas klassiska modeller i juniorstorlekar, men även ny design på grafiska tryck och mönstrade kläder. Låt barnen välja själva för att uttrycka sig själva. De kan välja bland en mängd olika färger och mönster som lätt kan mixas och matchas till resten av garderoben.