alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Flickor · Ryggsäckar

 
[65]
1 / 2
Sida:av 2

adidas ryggsäckar för flickor

Se till att få med dig all packning vare sig du ska till skolan eller träningen med adidas ryggsäckar för flickor. Ryggsäckar i adidas barnkollektion är både slittåliga och vattenavstötande för att hålla skolböcker, ombyten och utrustning torr till och från skola och träning. Här hittar du både ryggsäckar i klassisk adidas design som adidas 3-Stripes eller roliga barnmodeller med färggranna mönster, figurer och tryck. adidas ryggsäckar för flickor är designade för att lätt kunna packas och hålla koll på småsaker samt för att bekvämt kunna bäras så att ryggen avlastas. Med adidas ryggsäckar får tjejerna en både sportig och funktionell accessoar som gör vardagen lättare.

Bekväm och funktionell accessoar som avlastar i vardagen

adidas ryggsäckar för flickor är designade med barnens behov i fokus. Här hittar du ryggsäckar som rymmer böcker, leksaker och ombyten för en hel dag. Ryggsäckarna är anpassade för att barnen själva ska kunna bära dem och ha koll på sina tillhörigheter. Med vadderade och justerbara axelremmar är även tyngre packning enkelt att bära och för extra stöd finns även en bröstrem med spänne. Med en mindre ytterficka och blixtlåsförsedd framficka på ryggsäckarna kan småsaker enkelt hållas koll på medan laminerade bottenplattor gör ryggsäckana extra hållbara och slitstarka. Invändiga fack gör det lätt för barnen att hålla koll på och sortera sina saker och polyestermaterialen är tåliga mot både slitage och väta.

Roliga mönster eller klassisk design

adidas ryggsäckar för flickor kommer både i klassisk adidas design och roliga barnmodeller. För en klassisk stil finns adidas 3-Stripes Backpack som har de kända tre ränderna i vitt ovanför fickan på ryggsäckens framsida. För en mer strömlinjeformad design finns Classic 3-Stripes Backpack som har de tre ränderna längs med hela framsidan. Ryggsäckarna kommer i färger som gult, blått och rött. En barnmodell som är populär är adidas Spider-Man Backpack som har Spindelmannens nät i diskret men snyggt tryck på ryggsäckens framsida.