alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Fotbollströjor rea

 
[225]
1 / 5
Sida:av 5

Hitta nya favoriter bland våra fotbollströjor på rea

Du älskar spelet, du älskar stämningen, du älskar adrenalinkicken när du springer ifrån dina motspelare. All denna underbara känsla förhöjs när du har på dig rätt kläder, och just nu kan du hitta adidas fotbollströjor på rea. Det spelar ingen roll om du vill ha en träningströja som funkar till det mesta eller om du vill ha en fotbollströja i ditt favoritlags färger. Vi har allt du behöver för att komplettera din fotbollsgarderob. Gemensamt för alla våra tröjor är att de är gjorda av material som är sköna mot huden och som tillåter dig att röra dig fritt på fotbollsplanen. Och så är de så klart snygga så du kan känna dig självsäker.

Plagg i miljövänliga material på vår fotbollströjor-outlet

Vi på adidas tycker att det är viktigt att göra det vi kan för att hjälpa vår miljö. Därför använder vi oss till exempel av återvunnen polyester. Den är gjord av plast som man har räddat från att hamna i havet på det sättet hjälper du till att råda bot på ett vanligt miljöproblem när du handlar på vår fotbollströjor-outlet. En bonus är att det här materialet är fuktabsorberande och behaglig att träna i så du håller dig sval och kan fokusera på bollen.

Så sköter du om dina fotbollströjor allra bäst

När du köper hem fotbollströjor på rea är det viktigt att du tittar på tvättetiketterna och följer instruktionerna på dem. De flesta av våra fotbollströjor mår bäst av att tvättas på låga temperaturer och få lufttorka. Vi rekommenderar även att du tvättar dem tillsammans med plagg i liknande färger för att undvika att något färgar av sig. Låt inte kläderna ligga fuktiga i väskan, utan ta upp dem och låt torka när du kommer hem från träningen. Då håller de sig fräscha längre.